Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Івано-Франківськ / Презентація нових книжок Юрка Іздрика «3 в 1» та «Флешка 2 GB»

23 КВІТНЯ 18:00

м. Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 31, 5 поверх
Вхід – вільний

23 квітня в культурно-мистецькому центрі «Є» в Івано-Франківську відбудеться презентація

нових книжок Юрка Іздрика «3 в 1» та «Флешка 2 GB» .

Юрко Іздрик - багатогранна особистість - музикант, художник і літератор. Однам словом, митець. Його книги надруковано в Польщі та Канаді, а художні твори перебувають у приватних колекціях США, Німеччини, Іспаніі та інших країнах.

У виданій 2009 року книзі «3:1» зібрано три знакові романи Іздрика: «Острів КРК», «Воццек», «Подвійний Леон». Ці тексти схожі на інтелектуальну гру, просякнуті найрізноманітнішими й найнеочікуванішими настроями героїв, їхніми одкровеннями та неприкритим цинізмом, їхніми страхами та бажаннями, стражданнями та любов`ю.

Передмова Ю.Андруховича

Інша нещодавно видана книжка Ю.Іздрика «Флешка – 2 GB » ховає під своєю майже чорною обкладинкою збірку есеїв найконцептуальнішого письменника-модерніста сучасної української літератури. Як зазначив Тарас Прохасько , це - найпрозоріша книжка найточнішого Іздрика. «Вона є підбіркою «Есею, шкіців та колажів Юрія Іздрика, вперше зібраних під однією обкладинкою» (сама обкладинка теж є бездоганним шкіцом і колажем того ж Іздрика)», - стверджує Прохасько.

 

Про авторів

Іздрик

Додав Art-Vertep 18 квітня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска