Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Кам’янець-Подільський / Фестиваль «Республіка 2015» (O.Torvald, Brutto, Onuka, Бумбокс, Jinjer та ін.)

04-06 ВЕРЕСНЯ

Кам’янець-Подільський

5 років. 5 сцен. “Республіка, - дай 5!

 

Міжнародний фестиваль «Республіка» - це потужна соціальна подія, яка не тільки об’єднує молодь з різних регіонів України та детонує її креативність, а й вражає кількістю подій протягом трьох днів фестивалю. Восени «Республіка»  відсвяткує свій перший ювілей - 5 років, тому цьогоріч на фестивалі буде ще більше локацій для наших улюблених фестивальників.

 

Традиційно Головна сцена фестивалю гримітиме протягом 3-х днів 4,5 і 6 вересня. З вечора і до 23:00.

Наразі вже відомі гурти:

 

Sinoptik

MegamasS

Stoned Jesus

Вагоновожатые

ТКН (Тонкая Красная Нить)

Тостер

DanceParty.Dance!Dance!

Epolets

Skinhate

OTorvald

Brutto

Onuka

Мольфа

Fontaliza

Morphine Suffering

Jinjer

Кожаный олень

Бумбокс

 

Ще одного хедлайнера ювілейного фестивалю організатори оголосять 10-го липня.

 

Сцена “Тунель” традиційно знаходитиметься у кам’яних валах на території фестивалю (Нова Фортеця) та триватиме у вечірній та нічний час. Разом із слухачами не спатимуть завдяки таким гуртам:

- Somali Yacht Club

- Ratbite

-5 Vymir

- Farinhate

- Dash

- Дай Дарогу

 

До речі, до кінця підходить голосування, з якого три гурти будуть відкривати кожен фестивальний день ювілейної Республіки на головній сцені.

 

Денна сцена на Ратуші потішить гостей та мешканців міста приємною музикою. До слова, цьогорічний фестиваль буде присвячений об’єднанню культур та національностей, які проживають на Поділлі. Перший оголошений артист на денній сцені... Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії.

 

Також новинка - сцена Art DVIR на фортечній стіні (терасі) для тих, хто втомився від галасу та хоче перепочити під спокійну акустичну музику. Лайтова атмосфера потішить вас з 18:00 до 21:00.

Поки оголошені гурти чіл-аут зони:

- Dakooka

- Один в Каное

- Zapaskа

- Sasha Boole

- Колос (Фіолет)

 

Також новою локацією стане платне наметове містечко на території Електростанції, де відбуватимуться нічні вечірки. Вся детальна інформація з’явиться незабаром.

 

АКЦІЇ на фестивалі: “Здай телевізор - отримай квиток” традиційно діятиме для перших 20-ти активістів з телевізорами. Організатори наголошують: ТБ псує тебе та твій мозок. Позбудься телевізора - стань вільнішим.

 

До художньої частини організатори виріщили залучити активніше громаду: в рамках проекту "Стіна" місцевих мешканців Кам’янця-Подільського заохочують підказати, які стіни в місті вони би хотіли перетворити на полотна для графіті. Цьогоріч на фестиваль завітає художник з далекої країни на іншому континенті, але про це - згодом.

 

Ювілейна «Республіка» - це море подій, які закарбуються у пам’яті кожного з гостей. Нові локації, цікаві учасники, стріт-арт, різноманітні акції не залишать ваш час без уваги та культурного розвитку.

 

 

 

Про авторів

Фестиваль «Республіка»

Додав nady 09 липня 2015

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска