Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Мистецька агенція «АРТЕФАКТ» пропонує відпочити у компанії «зірок» сучукрліту, Ірени Карпи та Марії Штельмах

12 ЧЕРВНЯ 17:00

Центральний Будинок Офіцерів, вул. Грушевського, 30/1, приміщення 118
Вхід вільний!

Скандальна та епатажна Ірена Карпа, виважена й задумлива Марія Штельмах – ось письменницький дует, що пропонує Вашій увазі обговорення нагального питання сьогодення: «Яке майбутнє очікує на мистецтво?» В час переінакшення істин та цінностей це питання звучить особливо гостро. Замислюються над цим інтелектуали, пересічні особистості та просто ті, кому не байдуже мистецтво й креативне мислення. І хто, як не вони, «артефакти» сучасного мистецтва, здатні прояснити ситуацію?

Ну й звичайно ж, не обійдеться без інших цікавостей! Письменниці порадують гостей новинками власної творчості - розкажуть, що написали та напишуть, будуть раді почути ваші особисті запитання. А промова професора зарубіжної літератури Бориса Івановича Ніколаєва підігріє інтерес до обговорень та дискусії.

Отже, в програмі - живе спілкування з «зірками», обговорення теми мистецького майбутнього, каверзні запитання журналістів та гостей. По закінченні заходу – фуршет з нагоді відкриття сайту мистецької агенції. І все це – абсолютно безкоштовно!

 

Про авторів

Ірена Карпа , Марія Штельмах

Додав Art-Vertep 09 червня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска