Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презинтація нової книги Василя Стуса

02 ВЕРЕСНЯ 15:00

Літературно-меморіальний музей-квартира Павла Тичини

2 вересня о 15:00 та 8 вересня о 16:00 у Літературно-меморіальному музеї-квартирі Павла Тичини в Києві (вул. Терещенківська, 5) відбудеться презентація аудіокниги Василя Стуса «Листи до сина».

4 вересня виповнюється 25 років від дня смерті Василя Стуса. Літературно-меморіальний музей до цієї сумної дати проводить презентацію аудіокниги Василя Стуса «Листи до сина» (виконавець – народний артист України Олександр Биструшкін). Ці листи до сина та ряд поезій Стус написав, перебуваючи в ув'язненні. Його син Дмитро мав можливість лише читати листи батька, а зустрітися з ним вже не мав змоги.

Аудіокнига Василя Стуса «Листи до сина» - ще одна з аудіокниг серії «Твої сини, Україно – твій біль, твоя слава», яку започаткував, записує та пропагує Олександр Биструшкін. Перші дві аудіокниги були присвячені творчосі Тараса Шевченка та Івана Франка. Третя –творчості Василя Стуса. Наступні будуть присвячені творчості Павла Тичини та Василя Симоненка.

Кошти на аудіокнигу збирали слухачі радіоканалу «Культура». На їх пожертви і був виданий тираж аудіокниги. На презентації перед гостями, серед яких будуть і радіослухачі, виступить Олександр Биструшкін.

 

Про авторів

Василь Стус

Додав Art-Vertep 01 вересня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска