Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Один день. Хенд-мейд: Виготовляємо новорічні подарунки (+цікаві рецепти до святкового столу)

19 ГРУДНЯ 11:00

Кругозір, вул. Межигірська, 56, 11:00
229 грн.

За квитком “Один день” Ви відвідаєте 3-4 курси, об’єднані тематично. Це гарна можливість присвятити цілий день вдосконаленню себе і своїх навичок. Програма дня вибудувана так, аби Ви анітрохи не стомилися: на кожному курсі Ви переключаєтеся на цілком інакшу діяльність, між курсами – кава-брейки, крім того – перерва на повноцінний обід. Детальніше - тут.

Протягом дня Ви прослухаєте три курси: “Як самостійно зварити натуральне мило (теорія та практика)”, “Оригінальні кулінарні ідеї для для святкового столу”, “Робимо прикраси з фетру: сережки, каблучки, брошки”. Бонусом стане експрес-майстер-клас по загортанню подарунків та десяток ідей створення власноруч оригінальної і дешевої обгортки для пакунків.

З курсу Ви підете, маючи самостійно зварене мило, три прикраси з фетру та чимало рецептів - недорогих, швидких в приготуванні, незвичних і смачних. А ще, арсенал цікавих ідей для подарунків.

“Як самостійно зварити натуральне мило (теорія та практика)” (2,5 год.) Виготовите мило, яке буде підходити Вашому типу шкіри і міститиме лиш натуральні компоненти – наприклад, трави (ромашку, троянду, м’яту, чай чи будь-що ще), зерна кави, маку або ж інші додатки – шоколад, молоко… Зможете додати ароматичні масла, які Вам заманеться. Вам пояснять, як кожне з них впливає на організм – що збуджує, тонізує, а що заспокоює.

На курсі Ви дізнаєтеся:

* дві технології виготовлення домашнього мила: з нуля та на готових основах;

* що можна додавати до мильних основ;

* як підібрати компоненти мила, орієнтуючись на тип шкіри;

* вплив трав та інших додатків та організм, самопочуття, настрій, психіку;

* ази аромотерапії в миловарінні: які запахи як на нас впливають;

* етапи миловаріння, правила додавання компонентів, хитрощі та практичні поради;

* цікаві ідеї для оформлення мила: форми, поєднання кількох кольорів, візерунки;

* корисні ресурси та магазини для миловарів.

“Оригінальні кулінарні ідеї для для святкового столу” (1 год.) Вам запропонують кілька варіантів меню для святкового столу: гарніри, салати, закуски, десерти. Рецепти звідти - не лише небанальні, але й доволі прості в приготуванні, вони потягнуть не надто великі суми з гаманця. Кухні різні - європейська, східна, латиноамериканська. Крім того, розкажуть про секрети використання спецій та трав, поділяться кулінарними хитрощами.

Вчимося працювати з фетром: робимо новорічні чобітки (2 год.) Ви навчитеся працювати з цим матеріалом та власноруч виготовите новорічний чобіток для подарунків (див. малюнок). Самі оберете, якого кольору він буде і як його оздобити. Бонусом заняття стане експрес-курс по виготовленню прикрас з фетру. Вам пояснять основні етапи роботи та підкинуть кілька цікавих ідей.

Тож на курсі Ви дізнаєтеся:

* що таке фетр, яким він буває, для чого використовується;

* які інструменти знадобляться для роботи з фетром;

* які матеріали необхідні для виготовлення прикрас чи інших виробів з текстилю;

* як самостійно створити викрійку;

* основні прийоми роботи з фетром;

* як працювати з фурнітурою;

* де найвигідніше купувати все необхідне для роботи з фетром.

Ви отримаєте електронні конспекти курсів: послідовністю робіт, переліком необхідних матеріалів, точками продажу, секретами та хитрощами роботи, цікавими ідеями для подальшого втілення і інтернет-ресурсами, які Вас надихнуть.

Загальна тривалість: 6,5 годин

Замовлення квитків за тел. 223-88-97 або на сайті:

http://www.krugozir.com.ua/ukr/courses/211/1547>

 

Про авторів

Кругозір

Додав has 13 грудня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска