Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Один день. Імідж: Ази іміджмейкінгу, Тонкощі макіяжу (+цікаві рецепти до святкового столу

26 ГРУДНЯ 11:00

Кругозір, вул. Межигірська, 56, 11:00
199 грн.

За квитком “Один день” Ви відвідаєте 3-4 курси, об’єднані тематично. Це гарна можливість присвятити цілий день вдосконаленню себе і своїх навичок. Програма дня вибудувана так, аби Ви анітрохи не стомилися: на кожному курсі Ви переключаєтеся на цілком інакшу діяльність, між курсами – кава-брейки, крім того – перерва на повноцінний обід. Детальніше – тут.

Протягом дня Ви прослухаєте три курси: “Тонкощі макіяжу: Створіть свій неповторний образ” (+ідеї для новорічного мейк-апу), “Ази іміджмейкінгу: особистістісь як бренд”, “Цікаві рецепти до святкового столу".

УВАГА! Можна відвідати один або кілька курсів на вибір. Вартість одного - 89 грн. Замовлення за тел. 223-88-97

Курс по іміджмейкінгу надихне і спонукає Вас змінити себе і переосмислити життя. Підштовхне до змін, можливо, кардинальних. Знання тонкощів макіяжу допоможе завжди виглядати неперевершено, а значить - впевнено. А на кулінарному курсі отримаєте безліч небанальних рецептів, які урізноманітнять Ваш святковий і буденний стіл.

Тонкощі макіяжу: Створіть свій неповторний образ (+ідеї для новорічного мейк-апу) (3 год.)

Корекція обличчя лиш на перший погляд видається складною наукою, підвладною тільки професійним візажистам. Насправді, подовжити овал обличчя, візуально зменшити надто пухкі щічки або ж із довгого носа зробити мініатюрний — усе це реально і доволі просто. На майстер-класі Ви навчитеся цьому і багато чому ще, засвоїте базові правила корекції обличчя та основні прийоми. Саме завдяки цим знанням зірки на обкладинках глянцевих журналів виглядають так неперевершено.

На занятті Ви дізнаєтеся про:

* види та правила корекції;

* ефекти, яких можна досягти використанням темних та світлих відтінків тонального крему та пудри;

* 7 форм обличчя, переваги та недоліки кожної та відповідна корекція;

* корекцію овалу обличчя за допомогою рум’ян;

* різні типи очей, відповідний макіяж та можливі візуальні ефекти;

* корекцію форми носа;

* типи губ та відповідна корекція.

ВАЖЛИВО! На заняття Вам необхідно принести той мінімальний набір власної косметики, якою користуєтеся щодня (тональний крем, пудра — світла та темна, олівець і/або підводка, в ідеалі — тіні трьох відтінків, олівець для губ, помада або блиск). Відповідно, корекцію обличчя Вас навчать робити тією косметикою, яку вже маєте під рукою і до якої звикли.

“Оригінальні кулінарні ідеї для для святкового столу” (1 год.) Вам запропонують кілька варіантів меню для святкового столу: гарніри, салати, закуски, десерти. Рецепти звідти – не лише небанальні, але й доволі прості в приготуванні, вони потягнуть не надто великі суми з гаманця. Кухні різні – європейська, східна, латиноамериканська. Крім того, розкажуть про секрети використання спецій та трав, поділяться деякими кулінарними хитрощами.

“Ази іміджмейкінгу: особистість як бренд” (2 год.)

Ви не маєте права вважати себе успішним, допоки не зробите з власного імені бренд. Бренд – це гроші. Те, що високо цінується і дорого продається. Бренд – це всього-на-всього обгортка, гарна і дорога. Але саме вона повідомляє іншим, ким Ви є і скільки коштуєте. А це головне. Інакше Ваші колосальні знання і майстерність залишаться непоміченими.

На курсі Вам розкажуть, що має бути під обгорткою бренда, щоб імідж приносив максимальні прибутки. Пояснять, з чого почати роботу над власним іміджем і про що не забути, аби отримати результат.

Ви дізнаєтеся, що:

* імідж – це те, як Вас сприймають. Тож як зарекомендувати себе найвигідніше?

* про головне повідомляють деталі, або в бізнесі не буває дрібниць;

* великі починання ніколи не обходяться без маленьких хитрощів;

* гра з клієнтом в правильні асоціації завжди закінчується грошима;

* як змусити інших грати за Вашими правилами;

* тренд вирішує все: з чого почати сьогодні, щоб завтра все склалося так, як Ви хочете.

Ви отримаєте електронні конспекти курсів з основними тезами та найважливішою інформацією.

Загальна тривалість: 6,5 годин

Замовлення квитків за тел. 223-88-97 або на сайті:

http://www.krugozir.com.ua/ukr/courses/212/1557>

 

Про авторів

Кругозір

Додав has 13 грудня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска