Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / VIII Національний Фінал The Global Battle Of The Bands 2011

04 ГРУДНЯ 18:00

Клуб Бінго (пр. Перемоги 112)
50-60 грн

Українська дирекція міжнародного конкурсу The Global Battle Of The Bands з гордістю анонсує вже восьмий за ліком Національний Фінал, який відбудеться 4 грудня в столичному клубі Бінго.

The Global Battle Of The Bands (або GBOB Challenge) – це найбільший всесвітній живий музичний чемпіонат, який має за мету знайти та відкрити широкій аудиторії кращі таланти не штампованої музики. Проходить в більш ніж 30 країнах світу в три етапи: відбіркові тури, Національний Фінал та Світовий Фінал.

Після чотирьох українських відбіркових турів було визначено 9-х фіналістів, до яких приєдналися ще чотири найкращих гурти минулорічного Фіналу.

Вперше гостями на Національний Фінал запрошено одразу три команди, які перемагали на цьому конкурсі раніше. Це ТОЛ (переможці Національного Фіналу 2005, 4-е місце на Світовому Фіналі), Гапочка (переможці Національного Фіналу 2009) та MAGUA (переможці Національного Фіналу 2010).

За звання «Кращий новий гурт України» поборються:

InСайд (Київ)

DoubleLife (Київ)

ErlieRoads (Київ)

ЧАЙ с МЯСОМ (Київ)

StapleSet (Київ)

Мартові (Вінниця)

4F!LMS (Черкаси)

DepletioN (Черкаси)

IntheHole (Стрий)

SevenPounds (Сімферополь)

BloomingPlum (Одеса)

StonedJesus (Київ)

CASHEMIR (Київ)

Гості:

ТОЛ (переможці Національного Фіналу 2005, 4-е місце на Світовому Фіналі)

Гапочка (переможці Національного Фіналу 2009)

MAGUA (переможці Національного Фіналу 2010)

Лише один гурт стане переможцем, якого визначить журі з відомих діячів вітчизняного шоу-бізнесу, продюсерів, музикантів, журналістів, музичних критиків.

Гурт-переможець їде за рахунок організаторів на Світовий фінал.

Світовий фінал цього сезону відбудеться у травні 2012 року в одній з європейьких столиць. Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає Головну винагороду.

Головний приз, який отримує переможець, становить $100 000.

Запрошуємо глядачів, ЗМІ та професіоналів шоу-бізу до уваги! Саме в цьому проекті можна зустріти велику кількість молодих та амбіційних, талановитих та перспективних, майбутніх зірок рок-сцени. Проект The Global Battle Of the Bands є одним з небагатьох міжнародних конкурсів в Україні та реальним шансом для вітчизняних талантів на визнання і славу не тільки в нашій країні, але і у світі. Це реальна нагода для реальних груп, що грають реальну музику, - живу. Є лише два правила: немає кавер-версій і жодної заздалегідь записаної музики.

Бажаємо всім гуртам гідної участі та перемог!

Технічним партнером GBOB Challenge в Україні є компанія Реал М'юзік. Яка, як і завжди, готує багато призів для учасників Фіналу.

Подробиці на сайтах www.gbob.com та www.gbob.com.ua

4 грудня. 18:00

Клуб Бінго. Київ, пр-т Перемоги, 112. Тел. 4242555

Вартість квитків:

50 грн. (передпродаж), 60 грн. (в день концерту).

Квитки можна придбати:

- в клубі БІНГО (з 15:00 до 23:00) тел. 42-42-555;

- у касах и на сайті мережі Квитки.UA (http://www.kvytky.ua).

Глядачі з інших міст мають можливість придбати квитки по ціні попереднього продажу за наявності паспорту та проїздних документів в Київ та у зворотньому напрямку.

 

Про авторів

The Global Battle Of the Bands

Додав Sh.Ocean 20 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска