Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Суботня дискусія за участю української художниці Олесі Хоменко

03 ГРУДНЯ 15.00

PinchukArtCentre

3 грудня PinchukArtCentre проведе суботню дискусію за участю української художниці Олесі Хоменко. Бесіда буде присвячена роботам Хоменко, представленим на виставці 20-ти номінантів Премії PinchukArtCentre 2011.

В рамках проекту в PinchukArtCentre художниця представляє серію картин, джерелом натхнення для яких були історії її дідуся, який брав участь (на боці радянської армії) у Другій світовій війні. Вона трансформує звичайного солдата в монументальну безлику фігуру, розташовану на абстрактному ландшафті. Картини функціонують, як особисті спогади. Вони інстальовані у виставковому просторі як скульптурні елементи, при цьому на їхньому звороті зазначені простір і час, відсутні на самих картині.

Дискусію проведуть художниця Олеся Хоменко та куратор, критик, керівник проектів за напрямом «Культурне надбання» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Олеся Островська-Люта. Відвідувачі заходу запрошуються до активної участі в дискусії.

Захід розпочнеться о 15:00 на 3-му поверсі PinchukArtCentre в залі з роботами Олесі Хоменко.

Олеся Хоменко народилася в 1980 році в Києві, Україна, де нині живе і працює. Вона закінчила Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури України. Її роботи були представлені в Luigi Pecci Contemporary Art Centre, Прато (2007), галереї White Box, Нью-Йорк. Вона співзасновник і член групи Р.Е.П. та кураторської групи «Худрада».

Зареєстровані учасники «Суботніх дискусій» допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

Тел.: +38 044 590-08-58

E-mail: info@pinchukartcentre.org

 

Про авторів

Pinchuk ArtCentre , Леся Хоменко

Додав Chyzh 01 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска