Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Різдвяний мистецький ярмарок "Christmas Art Fair"

23-27 ГРУДНЯ

Музичі
Вхід вільний!

З 23 до 27 грудня у Музичах відбудеться Різдвяний мистецький ярмарок в рамках довгострокового проекту художниці Алевтини Кахідзе «Розширена Історія Музичів».

Christmas Art Fair є мистецькою подією, організованою за зразком світових арт-ярмарків, як ViennaFAIR, Art Basel чи Frieze. Подія розрахована на жителів села Музичі та киян. Ярмарок відбуватиметься в художній майстерні площею 25 м?.

На ярмарку будуть представлені роботи Євгенії Белорусець, Анатолія Бєлова, Олени Бланк (молодшої), Анни Звягінцевої, Добрині Іванова, Алевтини Кахідзе, Аліни Копиці, Любові Малікової, Анни Надуди, Олексія Салманова, Олексія Сая, Катерини Свіргуненко, ТанцЛабораторіум, Лесі та Ярослави Хоменко, а також продукція Garage Gang Kollektiv і Kyiv Style.

Для бронювання робіт будуть використовуватись зелені крапки, а для проданих – червоні, проте всі роботи залишаться на стінах до останнього дня ярмарку. Особливостю ярмарку буде відсутність підпису, аби ціну твору визначав твір, а не ім'я художника.

Окрім того буде, представлений проект «Велика Історія Куренівки» від сінгапурського художника Джеральда Ляо і роботи 12-тирічного жителя Музичів. Ярмарок працюватиме щоденно з 12.00 до 20.00, вхід вільний, святкові ціни до 500 грн., мапа проїзду – на фейсбук-сторінці події.

 

Про авторів

Різдвяний мистецький ярмарок Christmas Art Fair

Додав Sh.Ocean 21 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска