Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Лекція Михайла Каламкарова «Режисура в фотографії: реклама та мистецтво»

20 ТРАВНЯ 16:00-21:00

Фонд сприяння розвитку мистецтв, вул. Фроловська, 1/6

Культурний фотографічний центр PhotoCULT у рамках проекту «Майстерня» представляє лекцію «Режисура в фотографії: реклама та мистецтво» Михайла Каламкарова (Москва, Росія), який відбудеться в Києві 20 травня.

На лекції вас очікує занурення у світ постановної фотографії, де фотограф повністю керує всіма процесами створення фотографії. Ви дізнаєтесь, що спільного і в чому різниця між авторським і комерційним проектом, хто такий внутрішній і зовнішній замовник, як відбувається постановка задачі та формулювання ідеї. На лекції також піде мова про те, що таке драматургія, ідеологічне поле, герої, конфлікт. Ведучий лекції розповість як зробити режисерську розробку, підібрати акторів, локації, технічне оснащення, а також про те, як відбувається організація мізансцен. Крім того, мова піде й про рекламну фотографію, її особливості. У форматі медіа-показу лектор представить приклади своїх робіт.

Михайло Каламкаров народився в Москві. Закінчив факультет обчислювальної математики та кібернетики МДУ ім. М.Ломоносова. Займається фотографією з 1982 року, в якості фотографа співпрацював із виданнями, працював на кіностудії «Мосфільм». Був режисером телепрограми «Совершенно секретно». Автор документальних фільмів, учасник виставок фотографії в Росії та за кордоном. Довгий час працював у рекламі. У 1997-1998 г. Був креативним директором студії «Кодак-майстер», працював на замовлення великих агенцій, російських й іноземних компаній та банків.

З 2003 року викладає на кафедрі фотомайстерності Московського державного університету культури та мистецтв. У 2004 році став одним із організаторів творчого об’єднання "Станковая фотография ХХІ". Лауреат премії Ради з питань культури та мистецтва при призедентові Російської Федерації за проект "Предмет игры. Театральная история”.

Вхід – 200 грн. Оплата повинна бути внесена до 15 травня.

Реєстрація на education@photocult.com.ua із зазначенням події, свого імені та контактного телефону. Кількість місць обмежено.

Учасникам літнього практикума - знижка 10%!

Якщо ви були учасником інших заходів, можливо, у вас також є знижка – дізнайтеся подробиці в організаторів!

Дата: 20 травня, 16:00 – 21:00.

Місце проведення: Фонд сприяння розвитку мистецтв, Київ, вул. Фроловська, 1/6, тел. 0969759285.

 

Про авторів

Культурний фотографічний центр PhotoCULT

Додав oleenkka 07 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска