Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Космополіт JAZZ Fest

04 ЖОВТНЯ 19:00

готель-ресторан «Космополіть» (вул. В.Гетьмана, 6)

Джаз – таке ж живе і багатогранне мистецтво, як музика взагалі: він постійно змінюється з часом, вбираючи у себе нові напрямки сучасної музичної культури – фанк, фьюжн, дабстеп тощо, та водночас залишається таким же гарячим, надзвичайно ніжним, глибоко проникаючим явищем, яке вже понад століття є невід’ємною частиною нашого життя.

Запрошуємо Вас на вечір авторського джазу від українських виконавців у рамках Космополіт JAZZFest, що пройде 4 жовтня 2012 р. о 19:00 у ресторані «Космополіть» (м. Київ, вул. В. Гетьмана, 6)! У затишній атмосфері німецького ресторану «Космополіть» Ви почуєте авторські композиції від п’ятьох сучасних джазових бендів України та потрапите на виступ одного з найбільш відомих американських джазових вокалістів - Кевіна Махогані [KevinMahogany].

Основна мета Космополіт JAZZFest– відкриття нових імен в українському джазовому просторі, а також унікальної подачі джазової музики від вітчизняних та закордонних авторів! Цього разу у фестивалі будуть брати участь колективи з Києва та Львова: тріо Soma, LitvinyukAcousticJazz, AlenaSalovaQuintet, JazzLyreта тріо Івана Данильця. Світові треки з оригінальним аранжуванням, джазові обробки фольклорних мелодій та авторські композиції – все це у програмі Космополіт JAZZFest!

До того ж, на Космополіт JAZZFestзавітає й зірка сучасного джазу – американський виконавець Кевін Махогані [KevinMahogany], якого згідно з авторитетним виданням «DownBeat» вважають джазовим вокалістом №1 у світі! Слава віртуоза джазу та популярність Кевіна – це ще один доказ того що джаз не тільки наслідує традиції своїх «батьків-засновників», але й ритмічно розвивається у дусі нового часу. «Всі говорять про залучення нової аудиторії до джазу, але ніхто не знає, як це зробити. Найпростіший спосіб – це грати їхню музику. Це те, як я розумію… Я намагаюсь показати людям, що це їхній джаз, їхній час, а не час дідів та батьків», - зазначає Кевін Махогані. Разом зі світовим джазменом гратиме Одеський квартет під керівництвом Олексiя Петухова!

Космополіт JAZZFestвже відомий серед провідних українських джазових виконавців. Зокрема, джазова співачка №1 в Україні - Джамала зазначила щодо  Космополіт JAZZFest: «Чудово що в Україні існують джазові фестивалі! Тут варто згадати молодий, але знаковий Космополіт JAZZFest. Я вважаю, що треба усіма силами підтримувати такі проекти, оскільки фестивальна сцена відкриває нам нових цікавих виконавців і музикантів. Минулого разу на фестивалі я вже відзначила для себе багатьох музикантів і, звісно, прийду знову аби послухати дійсно якісну музику, якої так не вистачає нам сьогодні!».

До її думки щодо знаковості Космополіт JAZZFestдолучилась і керівник галереї «Арт-центр Я. Гретера» Леонора Янко: «Це чудова подія, де кожен має шанс заявити про себе, бути визнаним та отримати важливі поради від авторитету сучасного джазу - Кевіна Махогані. Водночас, це резонансна подія, що закликає об’єднувати нове та геніальне, джазовий фестиваль з живим діалогом. Безперечно, це важлива подія як для молодих талантів, так і для України у глобальному масштабі!».

Отож, ми, організатори Космополіт JazzFest, запрошуємо Вас відвідати цей цікавий захід у творчому житті Києва! На Вас чекатимуть теплий жовтневий вечір у ресторані «Космополіть» з компанією вже не тільки українських виконавців, але й всесвітньовідомих джазових метрів, мелодії яких обов’язково зроблять цей вечір незабутнім!

Учасники фестивалю:

·       Тріо Soma (Київ)

·       Litvinyuk Acoustic Jazz (Львів)

·       Тріо Івана Данильця (Київ)

·       Alena Salova Quintet (Київ)

·       Jazz Lyre (Київ)

Хедлайнер фестивалю: Кевін Махогані [KevinMahogany] (USA), акомпанує Одеський квартет під керівництвом Олексія Петухова

Бронювання столів 205 35 25

Акредитація за тел. +38 097 911 39 78 Shamala@ukr.net

 

Про авторів

Космополіт JAZZ Fest

Додав Настічка 14 вересня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска