Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Гад-вечіпр на Старий Новий Рік в Руському Клубі «КультРа»

13 СІЧНЯ 19:00

Руського Клубу "Культ РА"

НА ВАС ЧЕКАЮТЬ ЧАРІВНІ МЕЛОДІЇ З гуртом«ЗІЛЛЯ»,веселі ГАДАННЯ НА ЗМІЯХ, РОЗПИС ХНОЮ , ВОРОЖІННЯ ТА РОК-ГАДЮКІН-ПАТІ.

Старий Новий рік– веселе свято Василя- Волоса згідно старого юліанського календаря - це містична ніч, яка здатна творити дива. Дий – Волос, що є проявом мудрості, багатства, веселощів зображується часто у вигляді Змія-Гада-Дракона, що кусає себе за хвіст, символізуючи Рок – Год. Більшість нащадків скотарських народів навіть не усвідомлюють, що «In Гад they trust» ))
Задобрити цього бога Ви можете, завітавши 13-го січня о 19.00 до Руського Клубу "Культ Ра", де зможете почути дивовижний атмосферний фолк від "ЗІЛЛЯ", прийняти участь у таємному гаданні-ворожінні та потанцювати під музику та видиво незабутніх «Гадів» у виконанні українських зірок на пам’ятному концерті, присвяченому гаду-Кузі .
Багато хто стверджує, що саме під Старий Новий рік з ними відбуваються дивні та чарівні події. Перш за все, необхідно накрити "багатий" стіл, щоб благополуччя завітало у прийдешній рік , обов’язково має бути гаряче, а чи то буде м'ясна стРАва(ресторан «Культ РА» рекомендує «Яловичину запечену в травах», «ДАР ПЕРУНУ» , «Каре теля» або «Челогач зі свинини»), чи рибна («Яхнія зі струга»,»Веселі карасики»,»Судак дніпровський» чи «філе сома підкопченого в сіні»)або птах(«Зі стріли до столу» або ж «Перепілочки з гливами») «Богатирську здобич» або «Челогач зі свинини»! Не забувайте й про медове вино, щоб воно і по вусам текло і до рота попадало!
Щоб привернути успіх, здоров'я і щастя в цей день було прийнято просити пробачення: у рідних, у друзів і навіть у сусідів, щоб не нести минулорічні обРАзи в новий рік!
Ласкаво просимо до простору «Культу РА»!

Буде СМАЧНО, МАГІЧНО ТА ВЕСЕЛО!=)

 

Про авторів

Руський клуб Культ Ра

Додав nady 11 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска