Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Фестиваль "Трипільське Коло 2013. Вода"

27-30 ЧЕРВНЯ

м. Ржищів Київської області

ЧИСТА ВОДА – ЧИСТЕ ЖИТТЯ!

«ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2013. ВОДА». ДЛЯ КОГО МИ ОРГАНІЗОВУЄМО ФЕСТИВАЛЬ?

27-30 червня традиційно наДніпровських кручах в м. Ржищеві Київської області Міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло» вшосте відчинить свої ворота для учасників і відвідувачів. Протягом 2013 року Україна відзначає важливу для нашої держави дату – 120-ти річчя з часу відкриття Вікентієм Хвойкою Трипільської культури. Це подія світового значення, отже річниці буде приділена максимальна увага під час підготовки та проведення фестивалю.

Цьогорічна тематика заходу, обернувшись по колу,виходить на новий рівень і одночасно повертається до стихії Вода. Девіз фестивалю «Чиста вода – чисте життя»цілком відображає світоглядні напрямки, які пропагує та розкриває «Трипільське коло» - це екологіяспілкування, здоровий спосіб життя та робота кожного, щодо чистоти довкілля, чистоти думок та доброзичливості в намірах.

«Парад Стихій!», який відбувся під час ЕВРО 2012, завершував послідовність попередніх чотирьох фестивалів та став справжнім загартуванням для всіх, хто приймав участь в підготовці та проведенніподії. Підводячи підсумки, оргкомітет фестивалю виявив найкращі сторони, які варто розвивати і поглиблювати, та проаналізував моменти, які потребують особливої уваги для того, щоб  не повторюватися в майбутньому. Серед питань, які постали перед оргкомітетом було і таке: для кого насправді ми організовуємо фестиваль?

«Ми організовуємо «Трипільське коло» для тих і з тими, кому ця подія близька по змісту і формі, кого вона наповнює і надихає до дії і творчості, для тих хто відчуває себе людиною нового мислення, вважає себе частиною еко-культурного руху, хто є творцем свого та оточуючого простору» - відповідає на це питання генеральний продюсер фестивалю Олесь Журавчак. – «Ми запрошуємо на наш фестиваль однодумців, людей з позитивним мисленням, тих, хто вірить в успіх приступаючи до справи і готовийзапропонувати свою допомогуі свої проекти. Тому пропонуємо тим, для кого принципи «Трипільського кола» не є близькими та цікавими, виходять за рамки власного світогляду і принципів,приєднуватись до тихфестивалів чи інших заходів, які відповідають їхвнутрішнім потребам, їх рівню свідомості».

«Трипільське коло» - це територія відкрита для творчості! А творчість – це, в першу чергу, ініціатива. Ми відкриті до нових проектів, тож не вагайтеся, якщо маєте ідеї! Звертайтеся з пропозиціямита запитаннями! Долучайтеся до спільного творчого процесу! Об’єднуємопозитивні надбання кожного для розширення світогляду всіх, і тоді внесок особистийсприятиме розвитку всього суспільства тавсієї нашої нації, якій насправді є про що заявити світові!

З радістю відповість на ваші запитання:

Ольга Столяренко, PR-директорфестивалю, pr@tkfest.com

Про Фестиваль:«Трипільське коло» — міжнародний еко-культурний фестиваль з п’ятирічним циклом. Кожні чотири роки носять назву однієї із стихій природи та мають власну мистецьку, освітню, екологічну і соціальну тематику, а п’ятий ювілейний захід поєднує в собі всі елементи попередніх і має назву «Парад Стихій!». Завдання фестивалю – пробудити живий інтерес до історичної спадщини, запропонувати альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Фестиваль об'єднує в собі оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі етно.

Велика сцена

1. АтмАсфера
2. ДримбаДаДзига
3. Млада
4. DеРуни
5. Йорий Клоц
6. ТаРута
7. Свята Ватра (Естонія)
8. Ягода Гадо (Росія)
9. Hawok (Польща)
10. Pawa (Білорусь)
11. Asia Tengri (Україна - Казахстан)

12. OYME (Мордовія)
13. Кораллі    

Список учасників Малої Сцени ще оформлюється...

Тел. (044) 360-81-26

Email: info@tkfest.com

Офіційний сайт: www.tkfest.com

Соцмережі:
http://vk.com/trypilskekolo
https://www.facebook.com/tkfestival

 

Про авторів

Фестиваль Трипільське коло

Додав ceny bab 22 травня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска