Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / III Міжнародний фестиваль йоги та ведичної культури VEDALIFE-2013

27-31 ЛИПНЯ

Труханів острів

З 27 по 31 липня в Києві, на Трухановому острові, відбудеться III Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2013. Фестиваль проходить під гаслом  «Здорове життя — піднесене мислення» і являє собою сучасний духовний феномен, що збирає під відкритим небом музичні та творчі колективи, пропонує захоплюючі майстер-класи та семінари. Цього року у нас буде новий майданчик для 20 000 гостей, велика сцені і п’ять днів східної казки та свята!

Відмінна особливість фестиваль — ведичний кругозір. Слово Веда — Знай — говорить само за себе. Втім, як і слово «неведення». Тому організатори фестивалю намагалися зібрати майстрів і музикантів як слов’янської, так і східної ведичної традиції для того, щоб глядачі самостійно могли переконатися: справжнє духовне знання і культура не мають кордонів. У фестивалі беруть участь гості з України, Росії, Європи, США та Індії.

На фестивалі буде представлена революційна техніка йоги - fly-yoga, в якій асани виконуються в повітрі, в гамаках із надміцної тканини. Глядачі зможуть взяти участь в майстер-класах з багатьох технік йоги, побачать захопливе шоу йоги від гостей із Москви, і зможуть зайнятися йогою та медитацією під акомпонемент ханга - наймістичнішого музичного інструменту нового тисячоліття. Також пройдуть майстер-класси з класичного індійського та сучасного західного танців.

Яскраві дійства та древні обряди будуть поєднуватися з виступами майстрів йоги та філософії, а свято весілля Ганги та Дніпра закінчиться весіллям молодих пар у повній відповідності з ведичними канонами.

Гості зможуть побувати у першому ведичному планетарії в світі, на етно-ярмарці та у містечку майстрів, матимуть змогу спілкування з ведичними астрологами та психологами, а також спробувати вишукані східні солодощі, чаї та напої. Вегетаріанськими стравами будуть пригощати кухарі зі всього світу, які проведуть майстер-класи з вегетаріанської та ведичної кулінарії.

Кожен вечір будуть проходити гала-концерти за участі кращих етнічних колективів Росії та України: Shanti People, Jiv Jago, Samhey, Kalander, Cloud Jam та інших виконавців.

Вперше в Україні збудують велику Мандалу Світу, що символізує єдність всіх релігій та духовних традицій. Суботня ніч завершиться мега-салютом і космічна мандала оживе. А ночами будуть проходити фестивалі духовного кіно та етно-дискотеки “Нітай - Гаура”.

В середу, 31 липня, фестиваль завершиться  благодійним концертом “Еволюція свідомості” в центрі ATMASFERA 360 в Київському планетарії за участі відомих міжнародних гуртів.

 

Про авторів

Культура

Додав nady 29 липня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска