Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Перший християнський кінофестиваль «Світло»

26-28 ВЕРЕСНЯ

Будинок кіно (вул. Саксаганського, 6)
30-100 грн.

З 26 по 28 вересня 2013 року в Києві (Будинок кіно) стартує Перший християнський кінофестиваль «Світло», ініціатором проведення якого стала Спілка християнських письменників України.

Кінофестиваль «Світло» має на меті пропагувати в Україні моральне кіно. До того ж, його метою є об'єднання творчих людей, що люблять та створюють “добрий” кінопродукт.

Спектр фільмів-учасників різноманітний: повнометражні, короткометражні документальні та ігрові роботи, фільми для дітей, соціальні ролики та музичні кліпи. Кінофестиваль «Світло» зібрав режисерів, кіно-, телестудії з України, ближнього і далекого зарубіжжя (Росія, Білорусь, США). Студія «В ім'я святого Іоанна Воїна» (Мінськ), відома циклом своїх комічних, ліричних фільмів «Притчі», покаже себе також і в документальних роботах, московськістудії«Мирозданье», «Мастер-фильм» світ незвичайної анімації високого  рівня, «Proactive Media», українська студія молодих, талановитих творців, своїми ігровими фільмами розповість про життя і про любов. Також на вас чекає фільм від відомого українського режисера, члена Спілки кінематографістів України — Олеся Янчука. І це тільки мала частина кіноподій.

Вже сьогодні на сторінках у соцмережах всі бажаючі можуть ознайомитися з програмою та побачити офіційний анонс кінофестивалю:

  • Фейсбук
  • ВКонтакті

Стати глядачем кінофестивалю, побувати на відкритті і закритті можливо. Замовлення квитків здійснюється на сайті: http://kinofest-svet.com.ua

або за телефоном: +38 (050) 388 52 62.

Для тих, хто підпишеться на сторінки кінофестивалю у соцмережах, знижка 15%.

 

 

Про авторів

Кінофестиваль «Світло»

Додав nady 04 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска