Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Реєстрація до Вільної школи акторської майстерності

19-22 ЧЕРВНЯ

Freud House, м. Київ, вул. Костянтинівська, 21
1500 грн.

Вільна школа акторської майстерності розпочала набір на літній лекторій з акторської майстерності та публічного виступу. Інтенсивний курс лекцій та майстер-класів розрахований на чотири дні: з 19 червня по 22 червня 2014 року.

Відомі режисери та актори розкажуть слухачам як поводитися перед великою аудиторією, як позбавлятися від психофізичних зажимів, володіти своєю біофізикою, голосом, емоційним станом.

Заняття проводитимуться в Києві протягом чотирьох днів з 9.00 до 22.00. Курс складається з двадцяти лекції та майстер-класів.

Для вступу до лекторію потрібно заповнити електорнну форму. Вартість навчання протягом чьотирьох днів становить 1 500 гривень.


Програма інтенсивних курсів "Акторська майстерність та публічний виступ" за короткий час допоможе Вам зробити ще один крок у самовдосконаленні: розкрити творчий потенціал, розвинути уяву та увагу, навчить вільно спілкуватися, відчувати себе спокійно і впевнено перед аудиторією і відеокамерою.

Отримані знання та вміння будуть корисні тим, хто хоче приміряти на себе роль актора, бажає успішно виступати публічно і просто вміти бути розкутим, навчитися імпровізувати і управляти своїм настроєм. Адже акторські техніки необхідні не тільки для артистів, а й для зовсім різних сфер діяльності пов'язаних з комунікацією. Успішні переговори, продажі, презентації та публічні виступи вимагають основних знань і умінь з акторської майстерності.

 

Дати курсу: 19 червня - 22 червня 2014 року

Місце проведення: Freud House, м. Київ, вул. Костянтинівська, 21

Вартість: 1 500 гривень за весь курс. Вступ за електронними анкетами до 18 червня 2014 року

Дні занять: четверг-неділя з 9.00 до 22.00


Контактна інформація: координатор Вільної школи акторської майстерності Любов Скірко (pavluk.morozov@gmail.com) +38 (044) 229 01 12, +38 (094) 829 01 12

Офіційна сторінка в facebook, в vk, сайт школи krot-theater.com/school

Викладачі лекторію:

Андрій Крітенко - україно-німецький театральний вільний режисер. Розповість про режисерську роботу, відчуття сценічної та життєвої правди, відносини між глядачем і сценою та сучасне мистецтво.

Олег Прімогенов - актор театру та кіно. Поділиться знаннями про історію культури та театру, акторську майстерність, роботу актора над роллю, сценічне самопочуття, закони пластики та свободу дій.

Сергій Калантай - актор театру та кіно. Розкаже про імпровізації, сценічне ставлення до дій, партнерів, вміння володіти голосом, вільне переміщення актора в кадрі.

Микола Вересень - журналіст, теле- та радіоведучий, актор. Поділиться досвідом як знайти упевненість в собі, як боротися зі страхом сцени і публіки, про публічні комунікації.

Сергій Проскурня - театральний режисер та продюсер. Розповість про сучасний український театр, продюсування і менеджмент в українському просторі.

Остап Ступка - народний артист України. Актор театру і кіно. Розкаже про складові тексту, підтекст, що мається на увазі автором, та прийоми легкого запам'ятовуння.

Наталія Бузько - заслужена артистка України. Актріса театру і кіно. Розповість про творче мислення, методики розвитку уяви та фантазії.

Володимир Горянський - народний артист України. Актор театру і кіно. Поділиться знаннями як артисту плакати, кричати, сміятися чи гніватися, як контролювати свій настрій і емоційний стан за допомогою емоційної пам'яті.

Тетяна Кобзар - українська актриса театру і кіно, театральний педагог. Розповість про закони мовлення, ази красномовства і риторики.

Кручина Вiктор - театральний режисер, актор театру і кіно. Поділиться досвідом як говорити переконливо, тримати аудиторію, слухати і чути.

Капорин Євген - актор театру і кіно. Розкаже як відкрити свій потенціал, про перше спілкування з режисером, партнером, перші етюд, кастинг, роль, успіх і провал.

 

Про авторів

Культура

Додав nady 26 травня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска