Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Кінофестиваль«Світло»: час дивитися світле кіно

06-08 ГРУДНЯ

у великому залі кінотеатру «Кінопанорама»

З 6 по 8 грудня 2015 р. у великому залі кінотеатру «Кінопанорама» пройде II Кінофестиваль «Світло». Режисери і студії з України та закордону представлять публіці художні та документальні фільми, анімацію, музичні кліпи та соціальні ролики. Глядачі зможуть насолодитися світлим, моральним і мотивуючим відео-продуктом, здатним зробити кожного з нас трішки добрішим і вселити надію на краще.

Впродовж трьох днів в одному з найвідоміших кінотеатрів столиці «Кінопанорама», під егідою Спілки християнських письменників України, проходитиме II Кінофестиваль «Світло». Не зважаючи на свою поки що недовгу історію існування (вперше захід відбувся в 2013 році), кінофестиваль встиг стати відомою та очікуваною подією. Нарешті любителі кіно знову зможуть зібратися навколо морального і надихаючого кіно.

Кінофестиваль «Світло» – це платформа для збору та пропаганди світлого, культурного, просвітницького кіно як в Україні, так і за її межами. Захід об'єднує, з одного боку, режисерів, з іншого – поціновувачів кіно, які виступають за формат фільмів, передач, відео робіт, в яких немає місця насильству та аморальності.

Метою кінофестивалю є підтримка та популяризація морального кіно, розвиток і реклама українського кіно-продукту, розширення кінозв'язків між країнами, пошук молодих талановитих кінематографістів.

Організатори зібрали авторів з України, ближнього зарубіжжя, Америки, Франції, Німеччини та ін. країн, що створюють відеопродукцію, яка може змінити суспільство на краще, а також здатна подарувати людям віру і надію. 

Спілка християнських письменників України (СХПУ), що є організатором кінофестивалю «Світло», вже не вперше виступає ініціатором оригінальних, що не мають аналогів в Україні, проектів, серед яких: нагородження номінації «Людина року в українському християнстві», проведення фестивалів християнської публіцистики, поезії та інші. Загальною метою всіх проектів СХПУ є розвиток української культури, поширення моральних цінностей і поліпшення духовного стану суспільства. Саме тому організація виступила з ініціативою проведення кінофестивалю «Світло».

Голова організаційного комітету

Світлана Тимошенко
тел. (050) 388-52-62

Менеджер зовнішніх комунікацій

Ірина Оката
тел. (098) 993-43-16

 

Про авторів

Кінофестиваль «Світло»

Додав ceny bab 11 листопада 2015

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска