Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Київ / Еко-культурний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО»

28-29 ЧЕРВНЯ

Київська обл., м. Ржищев

День молоді та День конституції. Весело! Музично! Активно!

Вдихнути чистого свіжого ПОВІТРЯ , випити живої джерельної ВОДИ, запалити серце ВОГНЕМ натхнення і гордитися славою своєї ЗЕМЛІ!

Запрошуємо на Перший еко-культурний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО»! Провести вихідні – 28-29 червня 2008 року без міської напруги та розпеченого літнім сонцем асфальту на мальовничих пагорбах Ржищева, біля самого Дніпра, серед запашної зелені та у колі друзів. Пожити в наметовому містечку на трипільській землі, що вже сім тисяч років приховує таємниці однієї з найдревніших цивілізацій. З сім’єю чи разом з друзями, на вас чекають три дні музично-пісенного свята, поєднаного з таємницями історії, в колі чотирьох стихій природи та у незабутніх враженнях від участі у захоплюючих заходах фестивалю:

Гурти-учасники фестивалю:

Руслана

Невже ви думали, що володарка “Євробачення 2004” залишиться осторонь нашого свята? Гріх, гріх було таке подумати! Бо файна амазонка, принцеса країни старовинних замків та волелюбних карпатських гір неодмінно буде з нами і завершить другий день нашого фестивалю! Ви неодмінно згадаєте, що саме її “Світанок” став гімном української весни, саме її “Дикі танці” заворожили всю Європу, саме її енергія заряджає і наповнює позитивом всіх! До речі, про танці. То нехай весь світ заздрить нашому запалу, який здійметься тоді на берегах діда Дніпра! Саме так! Руслана вітатиме вас у Трипільському Колі!

OSIMIRA

Гості з Білорусі: кривичі в гостях на полянській землі! Атмосфера архаїчних дохристиянських свят та співи непролазних балтійських лісів – все це є візитною карткою білоруського етно-шоу OSIMIRA, відомого вже по всьому ближньому зарубіжжі. Древній мелос загадкової Кривії (Північна Білорусь) з такими її неповторними інструментами як канклес, кривуля, колова ліра, чаротка, скудучаї, не лишить нікого байдужим! Всюди, де б не грала команда, слухач починає сумніватись, в якому сторіччі він знаходиться. Отже, завітайте до нас аби послухати живу музику Сплячої землі!

Трігон

Любителів джазу нам теж є ким порадувати! На нашому фестивалі буде більш ніж просто досвідчені гості з Молдови. Багатий на дискографію кишинівський колектив гастролює вже більше 15 років і за цей час побував ледь не в кожній країні Європи. Характерна риса гурту – поєднання молдаванського мелосу і близького усім поколінням джазу. Оскільки “Трипільське Коло” для багатьох буде фестивалем відкриттів екзотичних інструментів, не дивуйтеся, коли почуєте в цьому квартеті кавал, флуєр та віолу. Наші друзі з південних теплих країв зіграють для вас у перший день фесту. Не пропустіть!

Даха-Браха

Цього не може бути! Ви ще досі не чули і не бачили на сцені українських шаманів? Чи ви може ще досі остерігаєтесь краєм ока поглянути на містичну Україну? Покиньте острах і хвилювання – гуртом і батька легше бити! А поглянути на головну сенсацію української сцени останнього десятиліття просто мусите, тим паче в добрій компанії!

“Даха-браха” – в перекладі зі староукраїнської означає “давати і брати”, а отже в дійстві візьмуть участь усі і ніхто не лишиться байдужим! Ну а сам гурт зачарує осучасненим автентичним співом, а також звучанням таких екзотичних інструментів, як гуцульський барабан, джамбе, дарбука, австралійське діджеріду, індійські табла, бугай, будійський гонг. Що воно таке – побачимо разом!

Тінь Сонця

Наддніпрянські козаки-металісти або ті, хто своїм оптимізмом надихнув не одну тисячу сучасної молоді на добрі справи, змусив на концертах співати, а не дудлити пиво та ще й українізував тих, хто ще вчора казав: “українського року нема і не буде”! І хто б міг подумати, що бандура так органічно може звучати поруч із двома драйвовими гітарами?

Музика гурту – це стрімкий політ поза часом: відроджується славетна українська минувшина, а напівзабута міфологія постає реальністю. Хлопці стверджують, що всі перемоги в нашій історії не зникають безслідно, а зароджуються в наших душах. Ви вже збираєтесь на фестиваль, аби почути сучасну українську думу? Абсолютно правильне рішення!

Атмасфера

А ось цю команду без перебільшення можна назвати найближчою до трипільського часу, адже команда співає на санскриті, мові тисячолітнього віку, яка наразі вживана лише серед кількох сот чоловік у світі, насамперед – в Індії. Але не забуваймо про те, що санскрит називають також праукраїнською мовою і небезпідставно!

Легка, світла, духовно глибока музика гурту понесе вас кудись у світлий вирій, або ж у шалений танок! Хлопці! Будьте обережними: чарівні голоси двох сестер-вокалісток Яремчук Насті та Юлі мають магічний вплив! Тобто... дівчата, пильнуйте своїх хлопців цієї купальської ночі!

DримбаDаDзиґа

Мабуть немає на сьогодні в Україні команди, яка б так стрімко летіла до своєї заповітної мети! Розпочавши гастрольну діяльність лише минулого року, команда вже знана не тільки в Україні, а й у Польщі. Сила-силена фестивалів бачила цих хлопців та дівчат, в тому числі і “Країна Мрій” та “Przystanek Woodstok”.

Музика ДДД гармонійно переплітає між собою українські етнічні та сучасні світові музичні напрями і небезпідставно буде сказати, що це робить її прогресивною та сприятливою для слухачів з різними вподобаннями та смаками. Це ще один приклад максимально вдало сформованого фолк-року, де на фоні жанрів “ска”, “фанк” та “хард-кор” звучить автентичний спів. Все, збирайтесь на Ржищів!

Русичі

А це взагалі унікальне явище. Причорноморський буджацький степ народжує нам таких файних музик, що вже без не обходяться жодні вечорниці! Мешканці Білгорода-Дністровського, відомого своєю Аккерманською фортецею, подарують вам чудовий настрій та купу нових інтерпретацій жартівливих українських народних пісень. Натанцюєтесь будь-здоров! Чому русичі? Та тому, що стародавні літописи на весь голос нагадують: жили, ще й як жили русичі в Причорномор’ї!

Пані та панове! Вибирайтесь геть зі своїх офісів і відкрийте пляжний сезон хоча б на нашому фестивалі! Подих теплого моря, як бачите, теж буде у з нами!

Тарута

Молодий колектив з досвідчених виконавців, які нещодавно зібралися, аби відкрити нову сторінку в українській музиці. Здається, команда вирішила перевернути все з ніг на голову: хтось грає архаїчну музику в сучасній обробці, а вони – навпаки. Сучасний ліричний баритоновий вокал лунає понад ніжною сопілкою, стрімкою скрипкою та автентичним співом бек-вокалісток. Проект нещодавно презентував свою музику і виглядає дуже перспективно. Поглянемо на нього вживу разом!

Барабаннна імпресія на Еко-культурному фестивалі Трипільське Коло

Поєднання тисяч сердець в з архаїчними ритмами наших предків. Неймовірна динаміка звуку фестивалю Трипільське Коло, гармонійно вплетена в простір творчості та етнічних традицій. Нас відвідають кращі єтно-барабанщики України. Вперше вони зберуться у такій неймовірній кількості. Запальний барабанний ритм та вільна імпровізація.

  • Шоу первісних барабанів
  • Виступи віртуозів
  • Майстер-класи від спеців ритму
  • Ансамблеві майстеркласи
  • Масовий барабанний БУМ

Радимо не пропустити феєричне відкриття фестивалю 28 червня о 14:00. Вітається наявність особистих барабанів.

А також:

  • Ніч кіно
  • Трипільські ігри
  • Трипілля-КВЕСТ
  • Всеукраїнський мистецький конкурс проектів
  • Дитячий майданчик

Як потрапити на фестиваль Трипільське Коло 2008

Щоб потрапити на фестиваль Трипільське Коло 2008 Вода, вам потрібно доїхати до міста Кия, що на Дніпрі.

З міста Києва, Вам необхідно метрополітеном дістатися до станції метро Видубичі (зелена гілка). Біля виходу з метрополітену будуть курсувати маршрутні таксі, до території фестивалю. Маршрутки будуть курсувати з 9.00-до 24.00 28-29 Червня.

Залізницею - до залізничної станції Кагарлик - безпосередньо від зупинки будуть курсувати мікро-автобуси фестивалю.

Приїхати власним транспортом: (в миронівському напрямку, слід доїхати до Українки далі через Трипілля і Халеп'є до м. Ржищева, та до Буд. технікуму (Ржищів-2). (на фестивалі є можливість зоставити автомобіль на парковку, що охороняється)

Щоб побачити усі дійства «Трипільського кола» та сповна насолодитися видовищем, а також взяти участь у численних програмах фестивалю, гостям слід зареєструватися у спеціальних пунктах, які знаходитимуться біля входу на територію фестивалю.

Кожен зареєстрований учасник «Трипільського кола» отримує:

  • браслет, який дає право на вільне відвідування заходів, що проводитимуться на території фестивалю (крім окремо зазначених спеціальних заходів);
  • значок фестивалю;
  • програмку з планом місцевості та детальним розміщенням усіх фестивальних осередків;
  • безкоштовне місце для власного намету у наметовому містечку (за наявності вільних місць);
  • особисте страхування здоров’я від страхової компанії «ТАС» на території фестивалю.

Крім цього, між усіма зареєстрованими гостями «Трипільського кола» проводитиметься лотерея, де щодня розігруватимуться 12 оригінальних призів.

В пунктах реєстрації можна буде отримати детальну інформацію з усіх питань, що цікавитимуть відвідувачів, записатися на семінари та майстер-класи, зареєструвати команду на участь у спортивних змаганнях та іграх.

Реєстрація є обов’язковою.

Вартість реєстрації (8-40 грн) коливається залежно від статусу особи та кількості днів, на які купуються квитки.

Увага! Незареєстровані особи без вхідного квитка не допускатимуться на територію фестивалю!

 

Про авторів

Фестиваль Трипільське коло , Русичі , ДримбаДаДзига , ДахаБраха , Руслана

Додав Art-Vertep сьогодні о 13:33

Коментарi

01 травня 2008

Я дійсно передумала, коли дочитала до рядка, що там буде "удосталь води"... Одного разу, років 25 тому в одному селищі на Рівненщині зникла вода, і маленька дівчинка з обірваним волоссям змогла її навернути для людей... Тоді теж думали, що води завжди може бути удосталь... Це я до того, що такі фестивалі навряд привернуть істориків, а ще більше чиновників від МОН України, а ще менших із процесу мордобитія, учителів шкільних до перегляду історії України. Наш Президент Ющенко (НПЮ) дуже багато робить для пропаганди за кордоном нашої історії як найдавнішої країни світу. Та усе це дешевий піар, або байдужість його до історії краю, оскільки Франція, чи Ізраїль, чи Іран, чи Ірак, чи Португалія мають такі історичні архіви про нас, а про Єгипет і мови нема. Усе це видається ганьбою для інтелігенції краю. Це все одно що вас усіх мають за лохів, недоумків. Треба визнати, що в Україні не вшановується її автохтонна культура, натомість нав*язуються розробки культури, яку слід вивчати і вшановувати. Маю на увазі Ізраїль. Так, ми всі европейські країни страждаємо нині від величі країни, яка спровокувало братовбивство в Німеччині. Не є таємницею, що Німеччину населяє теж саме семітське плем*я, що і Ізраїль, з тією різницею, що родовизначальником є батько, в Ізраїлі - мати. Цими днями вони вшановують голокост. Маємо висловити їм співчуття, гордість і спротив. Так здоровий спротив. Такі заходи, як ваш, мусить бути розреклямований серед чиновників, а не серед люду. Бо люд і так живе в тих будівлях, і живе так, як і жили давні племена, і не бачить навіть нету, не має доступу до високих посад. І це не буде крамолою, чи брехнею, чи розпалюванням конфлікту, якщо я скажу, що причина такої різниці в пануванні на терені України, як і інших держав культури Ізраїлю. Це великі досягнення. Це велике завоювання без жодного пострілу. Це гордість цієї країни. Та не думаю, що розумники вже усвідомили ту небезпеку, принесену асиміляцією. Усе менше хлдять до Синагоги, усе менше людей відвідує храми в Европі, і все більше шукають многобожжя... Занепад людства. Кожна імперія має крах. Не хотілося б, аби Україна почула ці відголоски падіння цієї страшної імперії, де навіть в християнських храмах усі традиці, одяг, ритуали, гроші з клобуками, - усе до найменших дрібниць культура Ізраїлю. Тож, хотілося б, аби "наші(помаранчеві і білі, і сині)"чиновники були першими на таких святах, аби ті депутати хоч трохи наблизилися до простого життя, а не вирішували тут, в Україні, проблеми семітських народностей, що проживають уже не лише в Німеччині, Ізраїлі, чи Ірані... А, раптом, атомна війна, що ж вони бідні робитимуть без оргтехніки та автівок, певно і ходити розучилися. Їм нема коли - народ повчають. Ой, дивіться, чи буває води удосталь, упс!

Олександр Кузьмюк
03 травня 2008

Леля, не забивайте голову дурнею.
Краще вирушайте на це свято життя :)

04 травня 2008

Леля, вы антисемит? Или действительно так думаете?

Apassionata
04 травня 2008

Пропоную вертепівцям організувати автобус з Дніпропетровська - гадаю, бажаючих буде багацько. Особливо після минулого Гуляй-Поля, в якому деякі трохи розчарувалися )

Art-Vertep
05 травня 2008

2 Apassionata:
Слідкуйте за оновленнями, цілком можливо, що буде автобус із Дніпропетровська!

14 травня 2008

Я з Івано-Франківська теж мабудь поїду. Головне сесію добре здати.

15 травня 2008

Леля - українка. Тішить, що є гарні люди. А чиста вода та заборона тютюну - то відляк панкам та ніфармалам. Щось штибу чистої нації. Гаразд, що буде таке. Тре поїхати. (:

08 червня 2008

нові надходження до програми фестивалю:
- незабутнє шоу Руслани!!!
- шоу етно-барабанів - найбільший з"їзд етно-барабанщиків в Україні!!!
- школа автентичних танців - гурти Білорусі та України;
- фаєр шоу;
- ніч кіно - пряма трансляція з фестивалю "Відкрита ніч"!!!
- екологічні акції;
- дивовижні екскурсії цим захоплюючим краєм...
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!)))))))
Відкриваймо Україну разом!!!!

08 червня 2008

+ важлива поправка!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Фестиваль буде проходити 28-29 червня!

14 червня 2008

хм.... а панків і "ніфармалів", пробачте, нічого крім вживання алкоголю і куріння цікавити не може?! вищезгадані "ніфармали" забруднення для нації?!!! чудова точка зору...
точно треба їхати і розвіювати невідомо ким нав"язані стереотипи....

17 червня 2008

Всё! После такого гуляния ферзец всем остаткам трипольской культуры в этих местах. Через несколько лет учёные (если их допустят к раскопкам) обнаружат только складирование пластиковой посуды, битые бутылки и среди этого хлама окончательно уничтоженные и разбитые надежды.

18 червня 2008

Після такого заходу ми сподіваємось, що українське суспільство нарешті розує свої очі та зверне увагу на безцінну "трипільську культуру"!!! І на сотні чорних археологів, які набагато сильніше руйнують її... А пляшки та посуд - це залежить від нашої свідомості та відповідальності! Організатори будуть робити все для того, щоб такого не допустити! Міжнародний ЕКО-культурний фестиваль... підкреслюю... і нам дійсно це не байдуже!!!!

23 червня 2008

Вы говорите, извините, глупости, потому что совершенно не интересуетесь положением дел. "Украинське суспильство"... Да оно бы и радо, но если государство пинает любую культуру, то суспильство тем более будет пренебрегать общепринятыми правилами.
Под Киевом есть место, где в земле лежит множество свидетельств древней культуры, но там уже разбито место под строительство многоэтажного комплекса. Вот такие танцы на костях культуры. Фактически то же самое, что и ваш праздник. Вместо того, чтобы работать над расширением сознания, вы устраиваете бестолковые гулянки.

24 червня 2008

Остання "Країна мрій" - тому доказ. Якщо зранку пройшли ходою від Андріївської церкви до Співочого поля, пересиділи дощ і далі ходили від майданчика до майданчика, слухаючи виступи, від ятки до ятки, милуючись витворами народних майстрів (бо не все купиш, що подобається) - то соромно кинути папірця. А коли "прібилі" деякі "пад вєчєр, штоб нє жарко" попити пива та потрусити оголеними пузами під етномузику, то після них і копати не потрібно, купа сміття лежатиме поруч сідала.
І добре, що на Трипіллі обіцяють не дозволяти алкоголю та тютюну. Везіть туди дітей, нехай набираються нашого повітря, здоровіші морально будуть.

24 червня 2008

Гурт називається не "Атмосфера", а "АтмАсфера" від слова Атма - душа!

26 червня 2008

Чудова програма ! Гутірка українських поетів sevama декламуватиме поезію у неділю вранці - приходьте послухати :)
Виїжджаємо у суботу вранці (8-40) електричкою до Кагарлика, звідти маршруткою до Ржищева, приєднуйтеся :)

Чистота довкілля залежить від чистоти душі

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска