Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Відкриття крупномасштабного проекту «Жлоб-Арт».

01 ЧЕРВНЯ 18.00

Музей Сучасного Мистецтва України, вул. Глибочицька, 17.
вхід вільний

1 ЧЕРВНЯ. 18.00. ВХІД ВІЛЬНИЙ

Музей сучасного мистецтва України

ЖLОБ-ART

Шановні пані та панове!

Музей сучасного мистецтва України та Галерея Незалежного Мистецтва ANTIN?S COLLECTIONS, продовжуючи досліджувати явище жлобства у всіх його суспільних проявах, запрошують Вас на відкриття крупномасштабного проекту «Жлоб-Арт».

Проект складатиметься з виставки візуального мистецтва, живих інсталяцій, концерту анархо-гурту «Гра Бля» (анонс концерту буде надіслано пізніше), та геппенінгів за участю художників, акторів, музикантів, ді-джеїв та самих глядачів.

· Візуальне мистецтво.

Виставка художників- членів анархічного угруповання Союз Вольних Художників «Воля або смерть» буде представлена роботами Івана Семесюка, Олекси Манна, Сергія Коляди, Андрія Єрмоленка, Сергія Хохла, Ніни Мурашкіної, Романа Мініна, та роботами художників Руслана Тремби, Оксани Левчені-Костянтиновської, Стаса Волязловського.

· Інсталяції.

УВАГА- ГОЛОВНА ІНТРИГА! Вашій увазі буде представлена жива інсталяція «Жлобопарк. Тваринолюди», яка забезпечить ефект повної відео-аудіо-присутності в місцях тотального скупчення жлобства. Відвідувачі матимуть можливість взяти участь у інтерактивних інсталяціях та зможуть відвідати типовий «генделик», де їх очікують багато несподіваних сюрпризів.

Організатори впевнені, що проект матиме широкий резонанс у суспільстві та матиме своє продовження у багатьох великих містах України та за кордоном НЕ ПРОПУСТІТЬ!!!

Акція проходитиме в Музеї Сучасного Мистецтва України з 1 по 20 червня, за адресою: Київ, вул. Глибочицька, 17.

Акредитація для представників ЗМІ за телефоном: 067-7805081

 

Про авторів

Галерея Незалежного Мистецтва ANTIN'S COLLECTIONS

Додав Sh.Ocean 27 травня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска