Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка живопису Тетяни Наумович-Сензюк «Магія літнього саду»

10-30 ВЕРЕСНЯ

Галерея «Wunjo-Art» (пр-т Героїв Сталінграда 10А, корпус 8)

З 10 по 30 вересня 2011 року у великому залі київської галереї «Wunjo-Art» («Вуньо-Арт») пройде виставка живопису Тетяни Наумович-Сензюк « Магія літнього саду». Представленими полотнами Тетяна передає красу дарів природи з властивою автору світлою, іскристою інтонацією.

Глядач побачить натюрморти в стилі імпресіонізм. Дані роботи художниці повністю створені з натури. У кожній з робіт виставки, автором зібраний новий, особливий букет вражень і особливі мальовничі відтінки, якими Тетяна немов віддає «радісні компліменти природі» - в подяку за дари.

Серед картин виставки є м'які по колористиці, є прямо «повітряні», інші ж - «запальні», в насиченій кольоровый гамі. Картини Наумович-Сензюк приведуть нас в піднесений або легкий релаксуючий настрій; вся представлена експозиція несе умиротворений, гармонійний стан духу.

Тетяна Наумович-Сензюк каже: «Люблю подорожувати, збирати квіти, плести вінки і, дивлячись на цю красу, створювати свої картини. Мені хочеться передати цю досконалу красу природи, гармонію кольору, відобразити настрій, поділитися своїм захопленням з глядачем. Тому й створила серію натюрмортів - хочеться показати людям те, на що вони, поглинені метушнею, найчастіше, не звертають увагу. Щоб вони побачили, наскільки багата наша природа, і які подарунки вона робить кожну пору року. Це і ніжні відтінки кольорів, і яскраві фарби літа ».

 

Про авторів

Картинна галерея Wunjo-Art

Додав OksanaY 08 вересня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска