Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка графіки Анни Барсук «Романтизм. Жіночі лінії»

01-21 ЖОВТНЯ

Галерея «Wunjo-Art» (пр-т Героїв Сталинграду, 10А, корпус 8)
вхід вільний

З 1 по 21 жовтня 2011 року, у великому залі київської галереї «Wunjo-Art» («Вуньо-Арт») пройде виставка графіки Анни Барсук: «Романтизм . Жіночі лінії». Глядач побачить роботи в художньому напрямку «експресіонізм», виконані у чорно-білій графіці, іноді з використанням кольору і структурних матеріалів.

Заворожлива ритміка, немов вплетена в крихкe витонченість композиції, стрункість малюнка до найдрібніших деталей - це характерні особливості творчої манери Анни Барсук. Всі роботи виставки об'єднує яскрава сучасна стилістика вираження і «нестереотипність».

Роботи на виставці відображають дві естетики - сучасну романтичну і традиційну, що сягая до впливу давньосхідних суфійських вчень, якими захоплюється Анна.

Персонажі чуттєвих робіт Анни ніби наповнені схвильованим диханням, трепетом, що охоплює в сильному тяжінні, потязі ... Романтична складова і плин графічного візерунка в картинах Анни немов підхоплюють нас в танець уяви, і ми опиняємося залученими в цю дуже живу гру пристрасті, тіні і світла; ми відчуваємо на собі захопливість цього ритму, і нам хочеться йти за ним ще і ще!

Поряд з чуттєвими мотивами, в дусі і ритміці робіт Анни закладено присутність метафізичного компоненту. Перед початком роботи художниця обов'язково медитує. В процесі медитації, Анна поступово починає бачити на білому листку паперу абриси майбутнього твору. Художниця стверджує, що образи з'являються у неї спонтанно, внаслідок медитації, і мають колосальний позитивний заряд.

Якусь містику і загадковість можна вловити в її техніці створення образів - коли під нашим пильним поглядом, образи ніби раптово з'являються з візерунка, народжуються один з іншого, переплітаються, вступають в таємничий діалог між собою, магнетизуя нашу увагу. З'явившись і поглинувши частину суєтності, яка оточує сучасне життя - ця танцююча ритміка образів знову розчиняється в листку паперу так само несподівано, як і з'явилася, залишаючи красу і теплоту чуттєвого дихання і ніби натякаючи, що ці (і будь-які!) образи знаходяться на межі буття і небуття, сила пристрасті наділить нас собою або зникне, якщо ми не готові.

Все це відбувається на тлі вишуканою витриманості чорно-білої гами; в кожній роботі Анна Барсук широко експериментує з графічним ритмом.

________________

Галерея працює :

Понеділок - Неділя 10–19. Без перерви. Вхід вільний.

Телефон клуба для довідок:+380 44 228 66 20.

Сайт галереи: www.wunjo-art.com

 

Про авторів

Картинна галерея Wunjo-Art

Додав OksanaY 27 вересня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска