Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка живопису Антоніни Федорець «Та, що біжить назустріч Вітру»

12 ЛИСТОПАДА - 02 ГРУДНЯ

Галерея «Wunjo-Art» (пр-т Героїв Сталінграда 10А, корпус 8)
вхід вільний

Галерея «Wunjo-Art» представляє виставку живопису Антоніни Федорець: «Та, що біжить назустріч Вітру».

З 12 листопада по 2 грудня 2011 року, у великому залі київської галереї «Wunjo-Art» («Вуньо-Арт») пройде виставка живопису Антоніни Федорець: «Та, що біжить назустріч Вітру». Глядачеві пропонується яскраво-колористичний живопис художниці та стиль «експресіонізм».

Переважна частина виставки - полотна з характерним для Антоніни поєднанням граничної яскравості і лаконічності колірної гами. Володіючи свіжістю і навіть зухвалістю підходу до колірних рішень, Федорець успішно справляється з дуже активним кольором, який вона вводить в картину, і, в підсумку, чітко направляє цю активну палітру в гармонійний, позитивний і, часто - ліричний, лад. Максимальний акцент на колір при стриманості композиції призводить до сильного емоційного ефекту експресіоністичних полотен Антоніни.

У кожній роботі художниці є чітко закладені образи і передісторія сюжету. Часто, за основу беруться реальні пейзажі з подорожей художниці по світу і потім збагачуються колірною ідеєю і «емоційною ниткою» автора.

Що дуже дивує в роботах Антоніни Федорець - це те, як швидко і легко вони дають сильний імпульс нашим власним асоціаціям «на тему»!

Антоніна експериментує не тільки із «змістом» картини, а й з технічними складовими, наприклад, використовує стиль китайського живопису тушшю для роботи маслом на полотні, запозичує прийоми техніки гуаші, працюючи з «чистим кольором»; поєднує пастозність і лесирування, масло і акрил.

Антоніна Федорець так каже про філософію цієї виставки: «Для мене Вітер в першу чергу асоціюється з рухом. А рух в нашому житті - це дуже багато! Це і свобода, і зміни, і фактично саме життя. І звичайно ж вітер - це енергія! Тільки яка вона? Деструктивна чи що? А це вирішує і зумовлює кожна людина сама для себе.

У багатьох роботах я зображувала саме енергію різних речей, що стосуються кожного з нас. І цю енергію, ці потоки вітру я намагалася передати різною кольоровою гамою, і різними сюжетами.

І нарешті, вітер - це ж безпосередньо енергія змін. Багато людей бояться змін, в той же час - бажаючи змінити щось у своєму житті. Одночасне бажання змін і страх, що вони трапляться - це внутрішнє протиріччя, яке присутнє практично в кожному з нас.

Весь сенс нашого життя в тому, щоб рухатися у напрямку до своєї мрії. Так, іноді, на цьому шляху зустрічаються перешкоди і труднощі, але ж саме завдяки їм - ми і розвиваємося. І краще йти своїм шляхом, ніж протореною чужою дорогою. Саме мрія буде Вашим кращим помічником у житті, пам'ятайте, що вона - Ваш внутрішній стрижень, якому не страшні ніякі труднощі. Це Ваш вірний друг, який завжди буде поруч. Будьте вірні своїм мріям, не припиняйте думати про свої бажання. Це потрібно не тільки Вам, це потрібно Світу! »

 

Про авторів

Картинна галерея Wunjo-Art

Додав OksanaY 08 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска