Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Людина на всі часи. Відкриття художньої виставки до 290-річчя від дня народження Григорія Сковороди

12 СІЧНЯ - 02 ЛЮТОГО

Галерея мистецтв імені Олени Замостян (вул. Іллінська, 9)

"Людина на всі часи"_Відкриття художньої виставки до 290-річчя від дня народження Григорія Сковороди в Могилянці

12 січня 2012, 17:30,

Галерея мистецтв імені Олени Замостян (вул. Іллінська, 9)

У 2012 році світ відзначатиме 290-у річницю від народження видатного українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета, педагога Григорія Савича Сковороди. Протягом року цілою низкою заходів вшановуватиме свого славетного випускника й Києво-Могилянська академія. Однією з перших таких акцій є художня виставка, присвячена великому філософу.

До експозиції увійшли твори живопису, скульптури, графіки більш ніж двадцяти авторів: видатних українських митців Леоніда Тоцького, Василя Перевальського, Феодосія Гуменюка, Василя Забашти, Валерія Франчука, та інших, а також молодих талановитих художників. Представлені експонати з Національного літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди з села Сковородинівка Харківської області, де похований філософ, також з селища Чорнухи, що на Полтавщині – батьківщини філософа.

У відкритті виставки візьмуть участь відомі діячі культури, науки, представники громадських організацій, а також мистецькі колективи: „Галявські вечорниці” з с. Чорнухи, гурт „Роксоланія” з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, студенти-актори театральної студії Києво-Могилянської академії.

Куратор проекту – Борис Войцехівський (тел.: 097-2287777)

Виставка працює з 12 січня по 2 лютого 2012 року.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 11 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска