Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Групова виставка українських художників "Міста світу" у Києві

22 ЛЮТОГО - 04 БЕРЕЗНЯ

Галерея «Мистецька збірка» вул. Терещенківська, 13 (вхід в арку, 2-й двір)

22 лютого 2012 р. о 19:00 в галереї "Мистецька збірка" відкриється групова виставка українських художників під назвою "Міста світу".

На виставці, що триватиме до 4 березня, буде представлений цикл робіт українських художників, що подорожуючи по світу, милуючись його яскравими барвами за допомого магії своїх пензлів, створили вічний портрет життя в місті. Митці за допомогою фарб відтворили енергії мегаполісів Нью-Йорка, Москви, Парижа, Лондона, Венеції, Києва, Львова, Відня, Кракова та ін. Емоції присутні в кожній з картин.

Художники гостро відчувають міста, які їх надихають. Після декількох днів в такому місті нестерпно хочеться творити - такий потужний вони дають імпульс.

Бувають міста яскраві і красиві, а бувають сірі і нудні. Деякі міста повні чарівності старовини, а інші тиснуть кількістю сумовитих багатоповерхівок. Бувають міста, до яких душа лежить, і ті, до яких ми байдужі.

Ви можете здійснити мандрівку містами, що надихали художників до творчості. На виставці представлені роботи від реалістичного міста, яке легко впізнати з першого погляду, до абстрактного пейзажу: Г. Криволап, М. Деяка, П. Лебединця, В. Малини, В. Дейсуна, В. Непийпива, Ю. Вакуленка, М. Демцю, В. Подлевського, В. Міллера, Д. Добровольського, Б. Буряка, П. Сипняка та ін.

“У світі тисячі міст і містечок від маленьких містечок, загублених в глибокій провінції, до величезних багатомільйонних мегаполісів. Подорожуючи по світу я завжди люблю надихатися культурою, відчути енергію нового міста, проникнутись його життям. Так виникла ідея провести цю виставку, показати як художник намагається передати за допомогою живопису свої почуття нового міста”, - коментує ідею експозиції директор галереї Максим Волошин.

Відкриття виставки відбудеться 22.02.2012 о 19:00.

Виставка працює з 22 лютого до 4 березня 2012 року.

Пн, вт: вихідний; ср – нд: з 11:00 до 18:00.

Галерея «Мистецька збірка»

вул. Терещенківська, 13 (вхід в арку, 2-й двір)

Тел.: (050) 136-47-37, (050) 856-04-48, (044) 234-14-27

E-mail: info@artzbirka.com

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 22 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска