Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка картин художника-абстракціоніста Віктора Дейсуна

Бізнес-центр Хрещатик-Плаза (вул. Хрещатик, 11А)
вхід вільний

В самому центрі Києва, в бізнес-центрі Хрещатик-Плаза, проходить виставка картин художника-абстракціоніста Віктора Дейсуна. На виставці представлені біля 30 робіт автора.

Складна техніка та виконання без ескізів додає його роботам незвичайної привабливості. Багатогранне сприйняття та глибоке розуміння навколишнього світу дозволяють художникові створювати дивні, пройняті філософським змістом картини. Віктор володіє своєрідним баченням, яке втілює в своїх роботах. Намагаючись з'єднати ірраціональний світ з нашою дійсністю, художник передає образи з позицій очевидця.

Він відчуває відповідальність за власну творчість і вважає, що інша дійсність не повинна вдягатися в приземлену, раціональну оболонку. Творче кредо художника – звернення думки і підсвідомості до витоків людського Духу і свідомості. Його картини можна порівняти з філософськими або космічними вигадуваннями.

Тема його роздумів – звернення до можливості побачити в нових образах не помилки «дикуна», а глибинне знання з часом втрачене і заново знайдене сьогодні. Він пише строкаті ландшафти, втілюючи їх через химерні рельєфи, складні узори крапок, ліній, орнаментально крупних мазків. Барвистий і веселковий колорит полотен стає тим чарівним мостом, який дозволяє нам вирватися з сірості світосприймання і увійти до світів високих думок і устремлінь.

Соковите поєднання колірної плоскості з тонко організованою внутрішньою логікою робить поверхню полотна дійсним витвором мистецтва, яке відносить в майбутнє.

Відвідати виставку, переглянути та придбати картини художника можна за адресою: бізнес-центр Хрещатик-Плаза, вул. Хрещатик, 11А.

Години роботи: пн.-нд. з 8-00 до 20-00.

 

Про авторів

Віктор Дейсун

Додав OksanaY 22 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска