Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка художнього текстилю Марти Базак

01 ЛЮТОГО - 24 БЕРЕЗНЯ

вул. Лаврська, 9, корп. 29

1 лютого в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкрилася виставка художнього текстилю Марти Базак.

Марта Базак – заслужений художник України, член Національної спілки художників України, старший викладач кафедри художнього текстилю Київського інституту декоративно-прикладного мистецтва та дизайну імені Михайла Бойчука.

Займається гобеленом, живописом та графікою, починаючи з 1976 року. М.Базак у текстильних композиціях і гобеленах тяжіє до оригінальних прийомів виконання, використовує складні техніки та варіації тканих і нетканих поверхонь. Крім техніки гладкотканого гобелену з характерним підкресленням живописних можливостей текстилю, часто звертається до ткання в рамах і параванів (ширм), які в її виконанні стають самостійними просторовими текстильними композиціями,органічно вписуються в сучасний інтер?єр.

Художниця є  учасницею понад 70 художніх виставок, у т.ч. 15-ти персональних. Твори зберігаються у багатьох музеях України, Росії та у приватних колекціях в Україні, Канаді, Німеччині, Польщі, Росії, США та Франції.

Виставка працюватиме до 24.03.2013 р.

 

Про авторів

Національний музей українського народного декоративного мистецтв

Додав nady 06 лютого 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска