Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка сучасного живопису Єгора Толкунова «Співіснування світів»

02-13 ЛИПНЯ

Центр Української Культури та Мистецтв (вул. Хорива, 19-В).
вхід вільний

2 липня в Центрі Української Культури та Мистецтва відкриється виставка сучасного живопису відомого художника Єгора Толкунова (м. Херсон).

Єгор Толкунов народився у 1943 р. в с. Петрівка Генічеського району Херсонської області. Освіту здобув у Художньому училищі ім. Рєпіна в Кишиневі. Цього живописця добре знають та люблять у Херсоні, де в Художньому музеї ім..Шовкуненка постійно діє експозиція «Творчість Єгора Толкунова». Добре відомий він і в інших містах України. його твори експонуються як у нашій державі, так і за її межами.

У живописі Єгора Толкунова немає нічого показного. Він не епатує глядача, не створює конфліктів, але кожна його робота дихає щирістю та душевною теплотою. Його твори не можна переплутати ні з якими іншими. Єгор Толкунов має власний почерк. Пастозний, багато розроблений живопис з кожним роком стає все більш вільним, але залишається ліричним та поетичним, про щоб пензлем не писав автор.

 Художники живуть у власному нікому не відомому світі. Тому розглядають наш земний світ крізь призму власного.  Виставка «Співіснування світів»  відкриває нам таємницю бачення художником довколишнього, дозволяє побачити звичайні  речі  його внутрішнім баченням. Зображення спиляного дерева стає його епітафією, портрет скрипальки – згустком сонячно-музичних енергій, в якому вона розчинилася. Плинність часу перетворюється у вічність і наші непоєднані світи співіснують в гармонічному взаємопроникненні.       

 

 

Про авторів

Єгор Толкунов

Додав nady 27 червня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска