Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка живопису на оксамиті Наталії Нетроніной «Калейдоскоп Кольору й Тіней».

21 СЕРПНЯ - 10 ВЕРЕСНЯ

Картина галерея «Wunjo-Art»
вхід вільний

З 21 серпня по 10 вересня 2013 року, у київській галереї «Wunjo-Art» («Вунджо-Арт») за адресою: м. Київ, вул. Волоська, 36/38, пройде виставка живопису наоксамитіНаталії Нетроніной: «Калейдоскоп Кольору й Тіней». Глядач познайомиться з творами художниці, що працює відразу в декількох незвичайних техніках образотворчого мистецтва: живопис маслом наоксамитіі замші, «вовняна живопис» - картини з сухого валяння вовни і вовняноїакварелі, вітражні картини по дзеркальній поверхні.

Автор, що називається - не стоїть на місці! Маючи великий успіх зі своєю попередньою виставкою вовняної акварелі (2012 р.), Наталія продовжила і розширила освоєння нових сьогодні технік вираження, а на ділі - відтворення майже втрачених методів образотворчого мистецтванашого континенту, де досвід і Заходу, і Сходу. У представлених творах художниці перед нами яскравий приклад нового-добре-забутого, і ще далеко не повністю «згаданого» - і не навіть не «старого», а «стародавнього» - стародавніх способів вираження художника, в різних матеріалах.

Наталія Нетроніна: «Мій девіз: неси по життю добро і радість людям, і воно до тебе повернеться, примноженепозитивними емоціями людей, з якими ти спілкуєшся!»

Автор розповідає про виставкові роботи:

«Вовняна акварель - це коли малюнок створюється на тканійоснові вовняними волокнами шляхом пошарового накладання кольорових вовняних волокон, для декору використовуються акрилові й віскозні волокна, потім картина укладається в рамку під скло.

Сухе валяння (фелтінг) - це коли малюнок створюється на тканійоснові вовняними волокнами шляхом пошарового накладання кольорових вовняних волокон з наступним уваленням волокон вовни за допомогою спеціальних голок. Картини таким методом укладається в рамку під скло або без скла. Іноді, для досягнення особливо виразних ефектів в роботі може використовуватися до 60 відтінків кольорової вовни.

Зараз я захопилася малюванням картин маслом по ворсистій поверхні (оксамиті, велюру, замші). Ця техніка древня, винайдена близько тисячі років тому в Китаї - розпис маслом по оксамиту. Втрачену технологію відтворювали з труднощами, методом проб і помилок, але з методикою як правильно це робити ніхто з художників не ділиться, тому доводиться вчитися саме на своїх пробах і помилках, і, звичайно, досягненнях. Заворожуючий ефект картин олійними фарбами наоксамитовій основі досягається за рахунок різного відображення світла - самоюфарбою йосновою, і якщо все вдається - то виникає ефект «світіння» картини».

 

Про авторів

Картинна галерея Wunjo-Art

Додав nady 21 серпня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска