Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ot Vinta Берег ріки (2012 р.) 7.26 Mb
Ot Vinta У мене між ногами ... 6,88 Mb
Ot Vinta Новорічний Дзинь 3,39 Mb
Ot Vinta Гей! Скобе! (2010 р.) 4,35 Mb
Ot Vinta Міцні засмальцьовані руки (2006 р.) 2.84 Mb
Ot Vinta Шабелина (2006 р.) 3.50 Mb

Київ / Виставка графіки «КарикаДурка» від лідера гурту «Ot Vinta» Юрія Журавля

17 ЖОВТНЯ - 05 ЛИСТОПАДА

арт-галерея «МІНУС 4» (вул. Артема, 37-41)

У галереї "МІНУС 4" до 5 листопада проходить виставка графіки «КарикаДурка» від лідера гурту «Ot Vinta» Юрія Журавля.

Ця подія з концептуально - безглуздим назвою - перша персональна виставка музиканта , «прабатька» оригінального течії в музиці під назвою « украбіллі », дуж-же активного ветерана українського року, лідера групи «Ot Vinta» Юрія Журавля.
Іронічний погляд на світ - це діагноз. Природно, виявляється він не тільки в музичній творчості Юрія, а накриває радіаційним полем все творчий простір навколо. Музикант, мультиплікатор, художник-графік, режисер, гример, художник по костюмах і «просто красень» - ось ареал харизми Юрія Журавль. Ах, так , він ще трохи танцює сальсу ...
КарікаДурка - всього лише п'ята частина малюнків, що скупчилися за багато -багато років. Перераховувати всіх особистостей - від глибоко -історичних до активно - сучасних - які потрапили під художню роздачу Юрія, сенсу немає. Всі, хто йому був цікавий, і хто часто буває цікавий нам з вами - все там, як огірочки .
Художником Юрій став давно (може , коли закінчив рівненський державний педагогічний інститут за спеціальністю «основи дизайну і образотворче мистецтво?) . Або написав і ілюстрував дитячу книгу про Мазепу «Мазепа, крок до правди» і став автором ілюстрацій до свіженької «Мальованоїісторії незалежності України» нерозлучних братів Капранових? Ці ілюстрації теж потрапили до експозиції «КарікаДуркі». Юрій всерйоз планує намалювати історію Київської Русі в коміксах. До речі, всі мультиплікаційні кліпи гурту «
Ot Vinta» зроблені ним власноручно.
Подібно своєму творцю, виставка планує активну гастрольну діяльність . Експозиція в столичній арт - галереї « МІНУС 4» - відправна точка всеукраїнського пересувного проекту, своєрідного « туру карикатур».

 

 

Про авторів

Ot Vinta

Додав nady 18 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска