Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Мистецький вернісаж «Зближення» (Анатолій Криволап, Олександр Ройтбурд, Петро Бевза, Владислав Шерешевський, Петро Лебединець, Олена Придувалова та Віктор Хоменко )

22 ЛИСТОПАДА 19:00

готель «Алфавіто» (вул. Предлавинська, 35-д)

Щиро запрошуємо Вас відвідати арт-вернісаж «Зближення. Початок», що відбудеться 22 листопада о 19.00 в готелі «Алфавіто» (вул. Предлавинська, 35-д)

Вернісаж ознаменує старт масштабного проекту галереї колекційних подарунків ArtHuss«Зближення». Основна ціль проекту – ближче познайомити поціновувачів мистецтва із сучасними художниками України. Адже, на переконання ідейних натхненників «Зближення», коли знаєш автора особисто, краще розумієш його мистецтво.

Під час першої виставки-знайомства лише один вечір одні з найвідоміших митців сучасної України – Анатолій Криволап, Олександр Ройтбурд, Петро Бевза, Владислав Шерешевський, Петро Лебединець, Олена Придувалова та Віктор Хоменко – ділитимуться своїм особистими секретами творчого натхнення. Ці семеро художників – такі різні, але кожен – особистість зі своїм поглядом на життя та мистецтво. У кожного з них – своє коло творчості. І лише на проекті «Зближення» ці кола чи не вперше перетнуться.

У програмі вернісажу – виставка полотен, дискусія та спілкування з митцями, а також презентація колекційних книжок та календарів з репродукціями й автографами художників.

Чекатимемо на Вас!

 

Про авторів

Культура

Додав nady 20 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска