Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ot Vinta Берег ріки (2012 р.) 7.26 Mb
Ot Vinta У мене між ногами ... 6,88 Mb
Ot Vinta Новорічний Дзинь 3,39 Mb
Ot Vinta Гей! Скобе! (2010 р.) 4,35 Mb
Ot Vinta Міцні засмальцьовані руки (2006 р.) 2.84 Mb
Ot Vinta Шабелина (2006 р.) 3.50 Mb

Київ / OT VINTA перетворяться на Святих Миколаїв

18 ГРУДНЯ

Docker’s ABC

OT VINTA щиро вітають усіх з днем Святого Миколая! З нагоди свята украбіли влаштовують тематичну вечірку в київському клубі Docker’s ABC: 18 грудня «гвинти» перетворяться на справжніх Святих Миколаїв і будуть роздавати подарунки.

В першу чергу подарунки отримають переможці Чемпіонату з Хрюк-н-ролу, адже вручати призи напередодні свята вдвоє приємніше! Чемпіонат тривав з 12 листопада по 12 грудня і приніс багато несподіванок. По-перше змагання набули міжнародного розмаху – рятувати Україну від свинячої навали визвалися не тільки місцеві мешканці, а й представники інших країн, навіть Бразилії. По-друге під час Чемпіонату, вперше за всю історію існування гри, результати стали визначатися багатьма тисячами, отже нинішній рекорд – 12 926 улучань - є абсолютним.

До речі, Гран Прі виборола Олена з Вінниці, дочка якої теж є прихильницею OT VINTA. Дівчинка навчається в 6-А класі середньої школи №33 і цього року, коли дітям було потрібно вибрати гімн класу їх вибір пав на «гвинтівську» пісню «Зоряний вітер». Разом з розучуванням гімну було вирішено перейменувати клас з «Дружби» на «Зоряні діти». А після того діти настільки породнилися з хітами украбілів, що тепер дискотеки 6-А без них вже не обходяться.

«Завжди приємно дізнаватися що серед наших фанів є діти - адже вони найщиріші слухачі, і якщо їм подобаються наші пісні, значить вони справжні і дійсно чогось варті, - каже фронтмен гурту Юрій Журавель. - Ми дуже раді, що в нас з’явилися підшефні у Вінниці і завжди раді бачити їх на наших концертах».

 

Про авторів

Ot Vinta

Додав Art-Vertep 16 грудня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска