Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Боббі Макферрін у Києві!

27 СІЧНЯ 20:00

Жовтневий палац

Олексій Коган і продюсерський центр «Jazz in Kiev» (www.jazzinkiev.com) представляють:

27 січня 2010 о 20:00 в Міжнародному центрі культури та мистецтв (Жовтневий палац) відбудеться концерт десятиразового володаря премії «Греммі» американського вокаліста Боббі Макферріна (Bobby McFerrin) (www.bobbymcferrin.com).

Володар унікального голосу, чия творчість вплинула не на одне покоління вокалістів у всьому світі, вперше відвідає Україну з єдиним концертом у Києві.

Можливо, ваш переглядач не підтримує формату цього зображення. Майстер співу a cappella, Боббі Макферрін поєднує у своїй творчості джаз, фолк і world music. У його неповторній музиці можна почути відголос релігійних хоралів та академічної класики. Вокальну техніку Макферріна найлегше описати словом 'Unconventional', що в перекладі означає «нешаблонний; нетрадиційний».

За плечима співака три десятки років музичної кар'єри і співпраця з багатьма легендами джазу (і не тільки), серед яких Чік Коріа (Chick Corea), Хербі Хенкок (Herbie Hancock), Джо Завінул (Joe Zawinul), Ел Джерро (Al Jarreau), Квінсі Джонс (Quincy Jones), Йо-Йо Ма (Yo-Yo Ma) і багато-багато інших.

Боббі Макферрін відомий не тільки як співак і композитор, але і як диригент. А завдяки суперхіту кінця минулого століття "Don't Worry Be Happy" (цей запис принес Боббі три з десяти статуеток «Греммі») ім'я вокаліста знають навіть люди, які не слухають джаз.

У Києві Боббі Макферрін виступить соло. Саме такий формат концертів вокаліст любить понад усе. Спів a cappella дає Макферріну можливість продемонструвати глядачам весь потенціал найдавнішого у світі музичного інструменту - людського Голосу.

Ведучий концерту - Олексій Коган.

Генеральні партнери проекту: Мережа шкіл англійської мови „Оксфорд Клас” (www.oxfordklass.com) і компанія „Квазар-мікро” (www.kvazar-micro.com).

 

Про авторів

Олексій Коган

Додав 21 грудня 2009

Коментарi

21 січня 2010

Ем... так, а квиточки скільки будуть коштувати?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска