Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Вечорниці Етно-диско – на Різдво дарунків низка!

07 СІЧНЯ 19:00

Палац Спорту

Країна Мрій та Олег Скрипка знову дарують нам свято – різдвяні Етно-диско-вечорниці! Казкове дійство розгорнеться 7 січня у київському Палаці Спорту. На гостей чекатимуть пісні і танці, пригощання традиційними стравами, конкурс вишиванок, а переможці отримають подарунки – музичні диски від видавництва «Країна Мрій».

Чи можна відсвяткувати Різдво веселіше, аніж так, як це робили українці в усі часи – розважившись дружно, щиро та на повну силу? Дивовижний мікс старовинних традицій, народної музики та сучасної дискотеки – ось кращий рецепт неповторного захоплюючого свята.

Вечорниці Етно-диско в рамках мистецької акції «З Україною в серці» вже відгуркотіли в Одесі, Запоріжжі та Харкові, сповнивши зали цих міст співом, тупотінням танцюючих ніг та гулом тисяч голосів. Тепер Вечорниці потішать столичну публіку, а 13 січня попрямують до Львова.

7 січня у Палаці Спорту для киян гратимуть та співатимуть гурти «Воплі Відоплясова» і «Чоботи З Бугая», а затим DJ O’Skrypka традиційно влаштує «веселі добрі танці» під запальну українську музику із власної колекції.

Вхід на Етно-диско-вечорниці – вільний. Початок дійства о 19-00. Будемо раді бачити вас у народному вбранні, зі святковим настроєм та веселими посмішками!

 

Про авторів

Фестиваль Країна мрій

Додав Art-Vertep 06 січня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска