Увійти · Зареєструватися
 

MP3

White ZO (2007 p.) 6.11 Mb

Київ / Концерт гурту «White»

25 БЕРЕЗНЯ 21:00

Клуб «Штольня» вул. Полковника Потехіна, 12

Ідея створення групи W.H.I.T.E. належить лідеру проекту, вокалісту і гітаристу - Олегу “Білому” Шевченко. До складу колектива увійшли давні друзі Олега, з якими він співпрацював протягом багатьох років. Хоча група офіційно створена в 2005 році, проект не можна назвати спонтанним, - його народженню передував достатньо великий період підготовки і творчих пошуків.

W.HI.T.E. -World-Hidden-Intelligence-Team of-Emergency (Світова-таємна-розвідувальна-команда-порятунку)

W.HI.T.E. - команда музикантів і, в першу чергу, друзів.

Лідер проекту - Олег “Білий” Шевченко. Без нього проект ніколи б не відбувся. Він автор музичного матеріалу, лідер-гітарист та вокаліст. Крім того, професійний звукорежисер та саунпродюсер.

Сергій “Сірий” Бойко - гітарист, голова технічної компанії ARTMAX, шалений телефономан та водій-екстримал.

Микола “Коляскін” Білозор - бас-гітарист, власник вродженого почуття ритму і просто людина з доброю душею.

Влад “Хмара” Хмарський - “серце” групи, володар всього, що хоча б чимось нагадує ударні інструменти. Без його ритмів, музика мертва.

Як же всі ці люди зібралися гуртом? Цьому передувала ціла історія...

Олег Білий співпрацював у якості саундпродюсера з групою “Green Grey”, фестивалем “Таврійські ігри”. З групою “Воплі Відоплясова”, як звукорежисер і директор колективу. Визнаний одним з кращих звукорежисерів України. Створив власну студію “White Studio (Reсords UA), на який протягом кількох років працював над створенням нової концепції звучання і паралельно записував альбоми вітчизняних та зарубіжних виконавців. Клієнти та друзі студії: Med Heads, Тол,Міка Ньютон, Воплі Відоплясова, Мандри, Green Grey, Платина, Юркеш, Катя Чілі, MJ Кувалдін, Otorvald, Attitude, Квадраджесима, Mushmellow, Red Cardell, Arash і багато інших. Різноплановість матеріалу, що пройшов крізь ”вуха та руки” Олега Білого, дозволила ретельно вивчити ринок і проаналізувати ситуацію. В результаті Олег “Білий” прийняв тверде рішення повернутися до музичних витоків і створити проект “W.H.I.T.E.”.

 

Про авторів

White

Додав Art-Vertep 14 березня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска