Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Олег Скрипка Славень України (2008 р.) 3,05 Mb
Олег Скрипка Велике місто (2009 р.) 5,49 Mb
Олег Скрипка Галю, приходь (live 2000 р.) 2,37 Mb
Олег Скрипка Не питай (український романс) 3.33 Mb

Київ / Джаз-кабаре від Олега Скрипки в Києві

26 БЕРЕЗНЯ - 07 КВІТНЯ 20:00

«Sullivan Room Kiev». Адреса клубу: Київ, вул. Прорізна, 8.
Замовлення квитків за тел. (044) 238 2 888.

25 березня, а також 1 та 8 квітня у клубі «Sullivan Room Kiev» Олег Скрипка презентуватиме київській громаді свій новий сольний проект – запальне шоу в стилі «джаз-кабаре».

Основою нової музичної програми Олега Скрипки стануть пісні корифея української естрадної пісні 30х-40х років Богдана Весоловського з майбутнього сольного альбому, передвісником якого був сингл «Серце у мене вразливе...», презентований на «Шляхетних вечорницях» у жовтні минулого року. Свого часу під цю музику витанцьовувала вся галицька та буковинська молодь, і тільки тепер київські паничі та панянки матимуть змогу й собі насолодитись елегантністю, витонченістю та світлим гумором пісень нашої музичної спадщини.

У другому відділенні концерту прозвучать вічно молоді світові та українські шлягери («Fever», «Tombe La Neige», «Rien de Rien»,«Черемшина» тощо), а також найвідоміші хіти ВВ («Весна», «Танці», «День Народження») в оригінальних джазових обробках.

«Наша мета – започаткувати в Україні вже добру знану в світі традицію вечорів джаз-кабаре, де панує атмосфера відкритості, елегантності та шику. Цей культурний оазис зможе вгамувати естетичну спрагу шанувальників пристойної, душевної пісні, всіх тих, хто має бездоганний смак і почуття стилю. Тож ми готові стрічатися знову і знов!», – запрошує Олег Скрипка.

 

Про авторів

Олег Скрипка

Додав Art-Vertep 22 березня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска