Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Олег Скрипка Славень України (2008 р.) 3,05 Mb
Олег Скрипка Велике місто (2009 р.) 5,49 Mb
Олег Скрипка Галю, приходь (live 2000 р.) 2,37 Mb
Олег Скрипка Не питай (український романс) 3.33 Mb

Київ / Концерт гурту VОПЛІ VІДОПЛЯСОВА в клубі "44"

20 КВІТНЯ 20:00

Клуб «44»,Крещатик, 44

20 квітня в столичному клубі «44» відбудеться шанування легендарних рокерів «Vоплі Vідоплясова» в рамках арт-проекту «Майстер-Клас» . Гурт Олега Скрипки представить спеціальну програму для найпалкіших шанувальників. Під час непопсового творчого вечору «V.V.» будуть відмічені іменним дипломом «Стіни Слави» українського рок-н-ролу.

Група «V.V.» останнім часом практично не виступала в маленьких камерних клубах, виключення зроблено для арт-проекту «Майстер-Клас», що упродовж останніх восьми місяця в у Києві активно пропагує вітчизняне непопсове мистецтво.

20 квітня «Vоплі» представлять спеціальну програму, що складатиметься з кращих старих пісень, раритетів та новинок нового альбому, над якими зараз кипить робота в студії. Частина з пісень майбутньої платівки вже готова, і навіть представлена публіці, частина поки лишається таємницею за сімома завісами. Але достеменно відомо, що до літньої пори «V.V.» підготували пісню «Відпустка», і навіть зняли на неї кліп. Доводиться тільки чекати, коли той трек буде презентовано публіці.

Новий альбом легендарних рокерів побачить світ до 25-річчя групи «Vоплі Vідоплясова», яке святкуватиметься наступного року. Окрім нового альбому, до дня народження гурт готує ще й першу офіційну збірку своїх найкращих хітів. Наразі лідер «V.V.» Олег Скрипка активно концертує з сольною джазовою програмою та працює над підготовкою етно-фестивалю «Країна Мрій». Наприкінці минулого року анонсувалося, що цьогоріч «Країна Мрій» планує представити світову легенду Ману Чао (Manu Chao).

 

Про авторів

Олег Скрипка , Воплі Відоплясова

Додав Art-Vertep 17 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска