Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ot Vinta Берег ріки (2012 р.) 7.26 Mb
Ot Vinta У мене між ногами ... 6,88 Mb
Ot Vinta Новорічний Дзинь 3,39 Mb
Ot Vinta Гей! Скобе! (2010 р.) 4,35 Mb
Ot Vinta Міцні засмальцьовані руки (2006 р.) 2.84 Mb
Ot Vinta Шабелина (2006 р.) 3.50 Mb

Київ / Виступ Ot Vinta в Портер-пабі

30 КВІТНЯ 21:00

Портер-паб,вул.Мішуги 3а
40 грн.

Ще влітку 1993р. Юрію Журавлю хотілось створити свій гурт і грати щось запальне та божевільне.

1996р. В січні Юрко запрошує зовсім недосвідченого але запального Андрія Остaша. 5 місяців потужних репетицій і 21 квітня "OT VINTA" на фестивалі "Перлини сезону" в місті Луцьку беруть вищий бал. 22 квітня відбувся перший повний концерт гурту "OT VINTA" в Палаці дітей та молоді. 24 листопада "OT VINTA" стають дипломантами заключного туру фестивалю "Перлини сезону" в місті Києві. Пропустивши вперед гурти "Стоп-степ", "Океан Ельзи" і "Імперію страху". У грудні відбувся перший запис на студії "INGALVOX" в місті Львові. За підсумками місцевих мас-медіа "OT VINTA" стають кращим рок-гуртом року.

2001 рік. В кінці січня Ігор залишає гурт і за барабани сідає Руслан Тригуб "старий" ударник гурту "Крулас". Його перший концерт у складі "OT VINTA" відбувся 9-го лютого у рок клубі "Перехрестя", куди були запрошені кримчани "FRENO DE PEDALES". У червні гурт нарешті пише свій перший альбом на студії "Глорія" м.Луцк. 5-го липня "OT VINTA" беруть участь у концерті у клубі "СВАЛКА" м.Москва разом з гуртами "RED ELVISES", "МІСТЕР ТВІСТЕР" та ін. Іванна знайомить рівненчан з Лєною Стєпановою і вона стає їхнім адміністратором та менеджером. Незабаром вона влаштовує їм декілька концертів у столиці. Також хлопців декілька разів зопрошують до Польщі та в різні міста України.

2003р. І ось нарешті, рекордингова компанія Астра випустила першу партію тиражу альбому "Дриг-тин-дим-ба". 12 лютого в клубі Buddy Gay (Київ) відбулася прес-конференція і презинтація диску, але вже без Руслана Тригуба. Побарабанити замість нього погодився Михайло Земельський. Через деякий час до гурту повернувся Сашко Мартюшев, і вже в березні, на презинтації в Рівному, він в робочому екіпажі. Альбом добре розповсюджується серед слухачів, наша музика звучить на радіо, займаючи в хіт-парадах лідируючі позиції, мультик "Не мала баба клопоту..." все частіше з'являється на ТБ. На відомому російському порталі multikov.net він протягом 3-ох місяців займає 1-е місце.

23 серпня в київському Potato House була реалізована ідея підготувати акустичну програму, яка не раз буде рятувати вінтів на теле та радіо ефірах.

Продовжуються гастрольні поїздки Україною, Польщею та Росією. Гурт відкриває для себе С.-Петербург, Тулу, Єкатеринбург та інші. На нашому сайті з'явилася інтерактивна гра "Хрюк-н-ролл", над якою окрім Юри працювали Наталка Журавель та Валерій Цвенюк.

2004 рік був багатий на концерти та гастролі.Зламаний ніс Журавля, биті ноги Віті, аварійні екстримальні перекидання водія Валентина, Володі та Сашка, різка зміна форми тарілки "Ride"на"China", і ще купа усіляких пригод, під час польського туру, зробили вінтів переможцями номінації "Екстрим року".

Після героїчної подорожі Польщею, запрошення посипались як із рогу достатку. "Лемківська ватра", "Свято полку Уланів", "Івана Купала", "Зустрічі на Мазурах" та інші. Міжнародний фестиваль "Muzicorama-2004" (м. Гіжицько) довів, що нашу музику може сприймати уся Європа.

 

Про авторів

Ot Vinta

Додав Art-Vertep 21 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска