Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Крихітка Gorchitza Mix - «Щось на зразок» (2011 р.) 12,58 Mb
Крихітка Kofein Version - «Рецепт» (2011р.) 5,58 Mb
Крихітка Рецепт 5,52 Mb
Крихітка Крейсер Аврора (2007р.) 8,32 Mb
Крихітка Вменеємен 5.71 Mb
Крихітка Всі джерела відкриті 2.54 Mb

Київ / «Крихітка» в арт-проекті «Майстер-Клас»

27 КВІТНЯ 20:00

Київ, арт-клуб «44»
Вхід 80 грн

27 квітня під час виступу в арт-проекті «Майстер-Клас» група «Крихітка» зіграє спеціальну програму, що складатиметься з пісень альбому «Рецепт» та переаранжированих кращих хітів авторства Саші Кольцової.

На публіку арт-клубу «44» чекатиме best-програма групи «Крихітка», що спеціально створена саме для виступу в арт-проекті «Майстер-Клас». Група Саші Кольцової славиться креативним підходом до кожного свого виступу, і концерт 27 квітня не стане виключенням. На вірних фанів групи чекатиме програма «непопсового творчого вечору» з відповідями на запитання, ексклюзивний концертний сет з кількома сюрпризами.

25 квітня в Запоріжжі група «Крихітка» зіграла останній концерт промо-туру на підтримку свого дебютного альбому «Рецепт». Упродовж квітня музиканти не без пригод, але з успіхом та аншлагами виступили в сімох містах України, та встигли презентувати новий відеокліп на пісню «В Епіцентрі». Через хворобу вокалістки Саші Кольцової не відбувся концерт у Донецьку, який перенесено на 16 травня.

Виступ групи «Крихітка» в арт-проекті «Майстер-Клас» зможе побачити не лише публіка столичного арт-клубу «44», а також і користувачі Інтернету, адже концерт транслюватиметься online з сайту музичного каналу A-One-Україна.

18 травня відбудеться фінальний непопсовий творчий вечір арт-проекту «Майстер-Клас». Крапку проекту ставитиме ексклюзивна програма групи «Гудімов».

 

Про авторів

Крихітка

Додав Art-Vertep у понеділок о 18:08

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска