Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb

Київ / Ювілейний молодіжний джазовий проект New Generation #10: A-LA Sextet

04 ТРАВНЯ 22:00

Арт-клуб «44»
20 грн.

Концертнa агенція C.A.D. та арт-клуб 44

представляють:

Ювілейний молодіжний джазовий проект New Generation #10: A-LA Sextet

4 травня, арт-клуб «44», початок о 22:00

Артем Менделенко - саксофон

Олександр Чаркін – тромбон

Денніс Аду – труба

Андрій Розумний – клавішні

Ілля Алабужев - бас

Павло Галицький – ударні

До складу цього українського гурту входять досить досвідчені музиканти. Незважаючи на це, свою назву колектив отримав від імені лідера – бас-гітариста і композитора Іллі Алабужева.

Серед персональних досягнень Алабужева – спеціальний диплом «За найкращу композицію»

Міжнародного джазового конкурсу «Do#Dж Junior 2009», та виступ на «Днях Українського Джазу», в рамках фестивалю МузЕнерго. Россія, 2009 рік.

Розповідаючи про секстет, як про самостійну творчу одиницю, можна сказати, що головною причиною його створення було особисте ставлення кожного з учасників до ідей та композицій Іллі Алабужева.

Якщо спробувати визначити музичний напрямок A-LA Sextet, а через це, його місце на сучасній джазовій сцені, використовуючи стандартні терміни, то досить легко можна помилитись. Без сумніву, в музиці A-LA Sextet можна відчути настрої та вплив відомих Майстрів музики, але це той унікальний випадок, коли до імен Майстрів потрібно обов’язково додавати ім’я виконавця та композитора.

Джаз Алабужева простий для прослуховування досить вишуканий за побудовою та складний за композиційною побудовою. У ньому є настрій, який постійно змінюється (як було зазначено одним з музичних критиків: «так само часто, як настрій істеричної жінки»). Однак, цей процес в A-LA Sextet - не істерика, а цілком контрольований та виважений діалог шести професійних музикантів, у кожного з яких свій погляд на музику.

Важливий факт, на концертах A-LA Sextet ви завжди побачите велику кількість джазових музикантів не лише на сцені, а й у залі!

4 травня, у арт-клубі «44», A-LA Sextet запропонує зовсім нову програму. Тож цей концерт буде чудовим подарунком усім меломанам, незалежно від того: знайома їм творчість A-LA Sextet чи ні.

 

Про авторів

Джаз

Додав Art-Vertep 28 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска