Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb

Київ / Концерт Matt Bianco та української співачки Джамали у Києві

20 ТРАВНЯ 21:00

Crystal Hall,м.Арсенальная Днепровский спуск, 1

Matt Bianco (Великобританія)

У рамках Міжнародного джазового фестивалю Do # Dж Україну вперше відвідає легенда британської денс-музики 80-х група Matt Bianco.

Утворившись в 1982-му році, Matt Bianco в середині 80-х стали одними з лідерів британського поп-джазу. Їх обробка композиції «Yeh Yeh» Джорджі Фейма стала найкращим європейським синглом 1985 року, а «Wam Bam Boogie» став кращим клубним треком в 1988 році.

Групу Matt Bianco створили колишні музиканти колективу «Blue Rondo A La Turk» Марк Ріллі (саме його часто називають ім'ям Метт Вьянко) і Денні Уайт. Трохи пізніше до них приєдналися басист бразильського походження Кіто Понсіоні і польська вокалістка Бася Чечелевска. Музиканти задалися метою створити електронний поп-джазовий проект, заснований на латинських ритмах самби та боса-нови, максимально адаптованих до стандартів європейської танцювальної музики того часу. Випуск першого ж альбому - «З ким ти?» (1984) робить команду вельми популярною в Європі й Великобританії. Диск продається загальним накладом у 1,5 млн. примірників.

За час свого існування колектив Matt Bianco перетерпів серйозні зміни в складі і навіть на деякий час припиняв діяльність. У Mood »2003-му музиканти« золотого складу »зібралися знову для запису альбому« Метт, в якому вони задумали «оживити» старий саунд, з яким вони підкорили публіку в середині 80-их.

У 2009-му році виходить новий - «сучасний» - альбом «HiFi Bossanova», звучання якого найбільш точно підпадає під визначення «джаз-лаунж».

Склад:

Mark Reilly (Lead Vocals)

Mark Fisher (Keyboards)

Tony Mason (Drums)

Karl Van Den Bossche (Percussion)

Nick Cohen (Bass)

Tony Remy (Guitar)

Andrew Ross (Sax & Flute)

Simon Finch (Trumpet & Flugel)

Hazel Sim (Backing Vocals)

Weston Foster (Backing Vocals)

Джамала Jazz (Україна)

У рамках 10-го фестивалю Do # Dж лауреат «Do # Dж Junior» 2004 року, а нині відома українська співачка Джамала представить свій новий проект JAZZ Джамала.

У супроводі «живого» складу з кращих вітчизняних джазових музикантів Джамала виконає програму, що складається з джазових стандартів, татарських народних пісень, а також власного авторського матеріалу.

Посилання

Веб-сайт: jamala.info

Сторінка в Facebook: facebook.com

Сторінка в Twitter: twitter.com / Jamala_jazz

Сторінка в Живому журналі: Джамала-jazz.livejournal.com

 

Про авторів

Джаз

Додав Art-Vertep 13 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска