Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb

Київ / Village Kollektiv/Польща в Києві

15 ЛИПНЯ 21:00

«Бочка Хмільна» (Київ, вул. Хмельницького 3Б/1)
50 грн.

15 липня о 21:00 в клубі «Бочка Хмільна» (Київ, вул. Хмельницького 3Б/1) відбудеться концерт одного з найяскравіших учасників цьогорічного фестивалю АртПоле — гурту Village Kollektiv з Польщі.

Вхід 50 грн.

VillageKollektivвиник у 2002 році — його створили музиканти з таких відомих в Польщі і за її межами гуртів, як KapelazeWsiWarszawa, Masala, SwojaDroga. Їхній дебютний альбом — "MotionRootzExperimental 2006" — був номінований на Fryderyk i Folkowy Fonogram Roku, найвищі польські нагороди у сфері звукозапису.VillageKollektivбагато виступає в Польщі, зокрема, на великих фестивалях на зразок Heineken Open Air, за кордонами Польщі їх можна почути від Берліна і Лондона до Мехіко.

VillageKollektiv першим в Польщі поєднав у своїй музиці електронні звуки з живим звучанням традиційних інструментів — колісної ліри, фідля, цимбал, і народним співом. Музиканти створили цілком новий звуковий простір, в якому експресія народних пісень отримала нове звучання. Вони використовують як оригінальні народні мелодії, так і власні композиції, на які їх надихає традиційна музика. На концертах VillageKollektiv брейкбіт, електро, даб, драм’н’бас органічно сплітаються з польськими і болгарськими піснями чи з горловим співом з Сибіру.

 

Про авторів

АртПоле

Додав Art-Vertep 02 липня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска