Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Рух "Митці проти цензури" боронить телевізійні канали «ТВі» та «5 канал» від наступу Хорошковського

26 СЕРПНЯ 13:00

М. Арсенальна, вул.. Московська, 8

26 серпня о 13.00 за адресою м. Арсенальна, вул.. Московська, 8., відбудеться повторне засідання Київського апеляційного адміністративного суду, де під тиском влади може бути прийняте рішення про відбирання частот і ліцензій у 5-го каналу та ТВі.

Безпосередню зацікавленість у такому рішенні суду мають як влада в цілому (на цих двох каналах сьогодні ще можна почути альтернативну думку), так і голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський, який прагне зробити свій медіа-холдинг" монополістом українського медійного ринку.

Якщо сьогодні відберуть частоти в каналів, власниками яких не є представники влади, то завтра альтернативна правлячій верхівці думка з телеекранів зникне взагалі. Зосередження телевізійного мовлення в одних руках і відсутність конкуренції призведе до погіршення стану телеефіру не лише в політичній сфері.

Тому звертаємося до всіх, хто відчуває себе Людиною, а не лялькою - маріонеткою, якій хтось нагорі визначатиме необхідну дозу інформації: прийдіть 26 серпня на 13.00 до будівлі суду (м. Київ, вул. Московська, 8, корп. 30) заради підтримки не лише 5 каналу чи ТВі, а свободи слова взагалі, заради підтримки власної честі та гідності, бо кожна людина має право на отримання всебічної інформації.

Ми також звертаємось до усіх громадських організацій та громадських ініціатив долучитися до захисту 5-го каналу та ТВі, оскільки сьогодні чиниться розправа над медіа, а завтра прийде наша черга.

В акції візьмуть участь:Рух "Митці проти цензури", Громадянський рух "Відсіч", Молодіжний рух "Спротив", Журналісти 5 каналу та ТВІ, Відомі музиканти, співаки, поети та письменники МО «ОsтаNNя барикада»

 

Про авторів

Остання Барикада

Додав Art-Vertep 25 серпня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска