Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

КоМаха Там, де осінь колише… 7.18 Mb

Київ / «CoMaha» заспіває невиданий альбом «Звуки Музики»

30 ЖОВТНЯ 21:00

«Бочка Пивная», Улица Богдана Хмельницкого 3-Б/1., тел: 044-390-61-06,
вхід 30 грн

30 жовтня київська інді-група «CoMaha» представить концертну версію свого другого студійного альбому «Звуки музики». На цей же день заплановані зйомки кліпу на заголовну пісню «Звуки Музики», записану в тандемі з Антоном Слєпаковим - лідером дніпропетровської культової групи «.. и Друг Мой Грузовик».

Матеріал другого студійного альбому «Звуки Музики» група «CoMaha» представить 30 жовтня в київському клубі «Бочка Пивна» на Богдана Хмельницького. Музиканти вирішили не чекати закінчення мастерингу другого альбому, та без затримок презентувати своїм шанувальникам нову концертну програму.

«CoMaha» прозвучить в повному своєму складі в «Пивній Бочці». Ми зіграємо альбом "Звуки музики" від ноти й до ноти саме так, як він був записаний і в тій же послідовності пісень. Альбом був записаний, як і обіцяно нашим шанувальникам, ще на самому початку осені, однак поки, його випуск переноситься, через затримку з роботами по мастерингу. Незважаючи ні на що «Звуки музики» виходять у світ, і починають жити повноцінним концертним життям» - розповідає вокалістка групи «CoMaha» - Марія Хмельова.

Завершивши студійну роботу над альбомом групи «CoMaha», її вокалістка Марія Хмельова наразі активно працює над матеріалом спільного проекту з вокалісткою гурту «45 ЕН» Анастасією Пліс. На даний момент записано шість пісень, три з яких вже оприлюднені в Інтернеті, та отримали позитивні відгуки меломанів. Очікується, що вже на початку 2011 року творчий союз Пліс-Хмельова буде готовий представити повноцінну концертну програму, поки Марія та Анастасія накопичують матеріал, і працюють над аранжуваннями пісень.

30 жовтня в день концертної прем'єри пісень альбому «Звуки Музики» стартують зйомки кліпу на спільно записану з вокалістом «ИДМГ» Антоном Слєпаковим пісню «Звуки музики». Режисером відео виступив дніпропетровець Олексій Тараненко відомий по кліпу «Папа играет на бас-гитаре» групи «.. и Друг Мой Грузовик».

 

Про авторів

КоМаха

Додав Art-Vertep 30 жовтня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска