Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb

Київ / Концерт Ninn Ozera (Франція)

23 ЛИСТОПАДА 19:30

Будинок актора (вул. Ярославів Вал, 7)
70-90 грн

Французька співачка і авторка пісень Нінн Озера, як з’ясувалося, має українське коріння. Її мати, відома балерина, провела своє дитинство неподалік Чорного моря. Батько ж був вуличним барабанщиком на Монмартрі. Тому Нінн глибоко розуміє й відчуває музичний світ як Східної, так і Західної Європи.

Саме це відчуття вплинуло на формування її стилю — акустичної інді-музики з виразним відтінком так званого self-ethno — дуже особистого, час від часу виразно підкресленого зверненням до слов'янських наспівів. Нінн сміливо використовує в своїх композиціях індійські флейти бонсурі, грецькі цимбали, традиційні інструменти американських фермерів чи болгарський хор. В той же час її музичні розповіді, які вона виконує за допомогою піаніно та акордеону, нагадують нам про Париж колишніх часів.

В Україні Нінн Озера представить програму за участю ще двох музикантів, збагативши свої композиції віолончеллю та барабанами. Беспосередньо і чесно вони запрошують у мандрівку світом звуків.

23 листопада — Київ, Будинок актора (вул. Ярославів Вал, 7), початок о 19:30, вартість квитків: 70 грн., після 20 листопада 90 грн., придбати можна за телефоном (044) 599 3161, на www.kvytky.ua, в Будинку актора або в театральних касах Києва.

 

Про авторів

АртПоле

Додав Chyzh 11 листопада 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска