Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Лондонське тріо The Tiger Lillies в Sullivan Room Kiev

11 КВІТНЯ 19.00

Sullivan Room (вул. Прорізна, 8)
250 / 300 грн.

Єдиний концерт у Києві!

Лондонське тріо The Tiger Lillies ("Тигрові Лілії") утворилося в кінці вісімдесятих. Їх порівнювали із The Pogues та Томом Вейтсом, їх стиль називали вуличною оперою, кабаре та пост-панком. Однак жоден ярлик чи порівняння до них не клеїться. Дійсно, в їх музиці можна помітити вплив таких музичних та театральних діячів, як Бертольд Брехт, Курт Вайль, Жак Брель та Спайк Джонс, ба навіть вплив Сондгейма, Едіт Піаф та Луїса Армстронга. Вся світова музика від циганських балад, німецького кабаре, французького шансону і до брудних в’язничних блюзів та пісень вуличних музикантів змішується, руйнується і знову народжується учасниками цього незвичайного гурту. А учасників-то усього троє: Мартін Жак (акордеон, голос), Едріан Стаут и Едріан Хьюжд.

The Tiger Lillies, мабуть, єдиний в світі гурт, який має в анамнезі альбоми, записані спільно із Kronos Quartet та групою Лєнінград. Нова програма The Tiger Lillies заснована на матеріалі їх минулорічного альбому «Cockatoo Prison» - концептуальної платівки про групу зеків, кожному з яких присвячено окрему пісню.

До речі, про альбоми. У невимовно плідних The Tiger Lillies їх аж 26. Серед них – диск, записаний спільно із Kronos Quartet - "Gorey End", який було номіновано на Grammy. У квітні 2007 вийшов альбом "The Urine Palace", записаний зі Шведським Симфонічним Оркестром. Взагалі, гурт схильний до всеможливих колаборацій – не можна не згадати співпраці із Стівеном Северіном із изSiouxsie and The Banshees, з Бліксою Баргельдом та Александром Хакє з Einstuerzende Neubauten, з тим же Ленінградом. Альбом "Cockatoo Prison" теж записаний не просто так, а для Сіднейської Бієналє, а інший продукт 2010 – сингл "Here I am Human" – це саундтрек до одноіменної вистави.

Інтернет-партнер проекту – ARTVERTEP.COM

Вартість квитків –

250 грн передпродаж

300 грн в день концерту

Тел. 066 4855555

http://www.sullivanroom.kiev.ua/>

 

Про авторів

Sullivan Room Kiev

Додав OksanaY 28 березня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска