Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Вперше у Києві на Pre-party фестивалю Stare Misto 2011 АЛІК КОПИТ

15 ТРАВНЯ 19.00

Sullivan Room (вул. Прорізна, 8)
120 грн передпродаж, 150 грн – в день вечірки., V.I.P. – 300 грн

15 травня 2011, неділя,19.00

Міжнародний рок-фестиваль Stare Misto та Sullivan Room Kiev представляють

Вперше у Києві на Pre-party фестивалю Stare Misto 2011

АЛІК КОПИТ

(«Amsterdam Klezmer Band», «Poza»)

Алік Копит (Alec Kopyt) – відомий у світовому андерграунді музикант родом з Одеси. У 1979 емігрував до Австралії, пізніше перебрався до Нідерландів, де з того часу і живе. Співак, балагур, знавець традиційної музики та міського фольклору, Копит виконує як класичні хіти «старої Одеси», відомі у виконанні Сєвєрного, Шеваловського, Бальбера та головного вчителя Копита – Аліка Беренсона, так і клезмер, грецькі рембетіка, міські романси, турецькі та циганські мелодії, власні пісні. Сам себе Копит називає «справді народним» музикантом. Крім того, Копит добре знаний своєю співпрацею з "Amsterdam Klezmer Band", з Леонідом Сойбельманом («Не ждали») у рамках проекту «Poza», з ансамблем грецьких циган "То Меракі", з OMFO (амстердамський одесит Гера Попов) , з Євгеном Гудзем ("Gogol Bordello"), Сергієм Шнуровим, Юрієм Гуржи (Rotfront).

Крім сольного виступу Копита, у програмі вечірки виступи київських гуртів TopOrkestra та Mama Diaspora, відеотека від сучасних художників К.Проценка та О.Верещака, а також запальна музика від DJ Fa Major.

Вартість квитків – 120 грн передпродаж, 150 грн – в день вечірки., V.I.P. – 300 грн

Замовлення квитків: 067 658 58 74

Бронювання столиків: 095 455 77 24

Міжнародний рок-фестиваль Stare Misto є найбільшим фестивалем живої музики в Україні. Цього року він відбудеться 28 травня, у Львові,на стадіоні «Україна». Склад учасників фестивалю налічує 7 гуртів з різних європейських країн, а саме Емір Кустуріца та The No Smoking Orchestra, IAMX (Великобританія-Німеччина), Poets of the Fall (Фінляндія), La Phaze (Франція), Rotfront (Німеччина), Talco (Італія).

 

Про авторів

Фестиваль Старе Місто

Додав Sh.Ocean 03 травня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска