Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Концерт Ірени Карпи й QARPA band

23 ВЕРЕСНЯ 20.00

Crystal Hall
150-400 грн.

Після вимушеної перерви Ірена Карпа й QARPA band повертаються на сцену. І не просто роблять кам-бек «старого про головне», а презентують новий, довгоочікуваний, ні на що не схожий альбом «And I Made a Man».

Гурт, відомий своїми радикальними експериментами ще з часів «ФАКТИЧНО САМІ», цього разу перевищив сам себе.

Навіть тим, хто добре знає творчість формації, важко буде з першого прослуховування впізнати виконавця.

У стилістиці альбому можна видивитися як, головно, пост-тріп-хоп, так і рок, лайт-джаз, поп, французький шансон, реп, павер-балад тощо.

А все ж, ця мультимовна плита є одним цілим, і як назвати цей мікс – «священний інтернаціональний обовязок кожного слухача. (Джон Саліга, митець, Сан Франціско).

«Коли не женешся за тенденціями, не маєш шансу стати застарілим. Ми намагаємось еволюціонувати від альбому до альбому», – каже басист та аранжувальник QARPA band Артур Данієлян.

«За час написання альбому було випито 8 кг мате«. (Олег Артим, гітарист QARPA band).

Андрій Іноземцев, арт-директор Crystal Hall:

«Останнім часом я був практично припинив слухати музику взагалі, особливо нову, оскільки не знаходив нічого для себе цікавого. І ось коли мені потрапив до рук альбом QARPA, я слухав його цілий тиждень, безперервно. Ірена перетворилася в чудового композитора, а пісні справді зроблені на якісному світовому рівні».

«Такого явно не очікувалося від гурту з України, де зазвичай по телевізору звучать пост-радянські страждання, а на концертах грають весілля в шароварах». – Маркус Хубер, концертний промоутер, музичний продюсер, Відень).

 

Про авторів

Ірена Карпа

Додав Sh.Ocean 27 липня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска