Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Ювілейний концерт до десятиріччя гурту «Ревенко бенд»

20 ЖОВТНЯ 20:00

Клуб D`LUX (вул. Грушевського, 3)

19 жовтня в 20.00 в D'LUX відбудеться Ювілейний концерт групи «Ревенко Бенд», якій виповнюється 10 років.

 

Саме десять років тому в жовтні 2001 року композитор Олексій Ревенко організував колектив, який згодом став першопрохідцем і законодавцем акустичної неокласики в Україну і в Росії. Незважаючи на велику кількість концертів, «Ревенко Бенд» постійно записує новий матеріал, і раз на рік видає новий альбом. Один з останніх альбомів колективу «Heart of beauty» («Серце краси»), записаний і виданий в 2010 році, сам Ревенко вважає найкращим за всю десятилітню історію свого дітища. А найбільш комерційно затребуваним став альбом «Інструментальні версії пісень ДДТ», виданий у Москві компанією «Навігатор Рекордс» в 2008 році. Нагадаємо, що на рахунку «Ревенко Бенд» 7 альбомів ніжної витонченої в істину красивою інструментальної музики.

Кожне окремо взяте твір Олексія Ревенко, кожен новий альбом «Ревенко Бенд» - це унікальний світ, філософія гармонії та краси.

 

У концерті візьмуть участь Ян Табачник, Володимир Бистряков, Ілля Ноябрьов, Сергій Грабар, Сергій Доценко.

Також в рамках святкового виступу буде показаний документально-публіцистичний фільм «Культурний опір Олексія Ревенко» (реж. А. Колко), в якому взяли участь Юрій Шевчук (ДДТ), Ян Табачник, Володимир Бистряков, Олег Карамазов, Ада Роговцева. У цьому фільмі не тільки розповідається про тяжке становище нашої культури, але і пропонуються деякі способи виправлення ситуації.

 

Про авторів

Revenko band

Додав Chyzh 31 серпня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска