Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Воплі Відоплясова Щедрик (2013 р.) 5.74 Mb
Воплі Відоплясова Таємні сфери (feat. Самата, 2011 р) 6,90 Mb
Воплі Відоплясова Весна (feat. Самата, 2011 р) 11,73 Mb
Воплі Відоплясова Глибина (feat. Самата, 2011 р) 9,50 Mb
Воплі Відоплясова Полонина (2011) 6,84 Mb
Воплі Відоплясова Alain Delon (2008 p.) 4,36 Mb

Київ / Концерт "ВВ" на честь 25-річчя існування гурту

20 ЛИСТОПАДА

Київський Палац Спорту

«ВВ» запрошують друзів у велику космічну подорож

Найколоритнішому та найнароднішому українському рок-гурту «Воплі Відоплясова» виповнюється 25 років. З цієї нагоди команда «ВВ» та телеканал «1+1» підготували потужний вибух у музичному просторі країни – 20 листопада 2011 року в київському Палаці Спорту відбудеться величне шоу-панк-ревю з космічним присмаком під назвою «25 років на орбіті». Разом з «ВВ» на сцені з’являться Олександр Піпа, Юрій Здоренко, Лесь Подерв’янськ ий, Ноггано, Гаркуша, Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України, гурти «Бумбокс», «Gorchitza» та «Ляпіс Трубецькой», а королевою зоряного балу стане незрівняна Ніна Хаген, легендарна німецька панк-діва, яка вперше завітає на нашу планету.

Cьогодні «Воплі Відоплясова» – найпопулярніший у світі український рок-колектив. Мало людей лишилось на Землі, які б не знали «ВВ». Вони є гордим символом української рок-музики, а більшість їх пісень стали по суті народними – «Танці», «Весна», «День Народження», «Полонина» вже чверть сторіччя дзвінко лунають земними просторами.

«За часів Радянського союзу, коли ми тільки починали, навколо панувала духовна порожнеча, і ось несподівано серед цього вакууму з'явилося щось – це і була рок-музика. Вона заявила про себе, ставши першою блискавкою-надією, що з'явилась на руїнах Радянського союзу і на просторах незалежної молодої України, – згадує керманич «ВВ» Олег Скрипка. – Сьогодні ж ми маємо цілу плеяду талановитих та самобутніх рок-виконавців. Серед них – наші друзі з різних країв, яких ми щиро любимо та поважаємо, і ювілей – чудова нагода зібра тись разом на одній сцені».

Протягом трьох годин триватиме незабутня космічна подорож часом – музиканти «ВВ» та їхні зоряні гості запалять серця українців, вкотре примусивши численну армію своїх шанувальників співати з ними в один голос та стрибати вище голови.

 

Про авторів

Воплі Відоплясова

Додав Sh.Ocean 21 вересня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска