Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Етно-вечірка на Покрову (Poliкарп, ДримбаДаДзиґа, Qamo Грядеши)

14 ЖОВТНЯ 19.00

Underground music hall, пр.Московський, 13в

Запрошуємо Вас на етно-вечірку на традиційне українське свято Покрови та Дня українського козацтва в Underground music hall

Раніше, саме з Покрови починалися у селах в Україні вечорниці, які тривали до Великодня – то ж давайте відновлювати разом забуті традиції!

Для вас у святковий вечір:

PoliКарп

Репертуар гурту PoliКарп, в основному, складається з народної музики Гуцульщини та Житомирського Полісся, але у власній, сучасній інтерпретації. Свою музику гурт визначає як етно-арт-рок і шукає ідей не лише у фольклорі – рокові, джазові інші сучасні ритми дозволяють створювати небанальну та яскраву музику.

ДримбаДаДзиґа

ДримбаДаДзиґа - це осучаснене та вдосконалене колективне бачення української пісенної спадщини під мотиви етно-року. Різність музичних смаків наштовхує учасників групи створювати новий саунд. Завдяки вдалому поєднанню протилежностей музика цього гурту набула справжньої самобутності.

Qamo Грядеши

Перші учасниці гурту - дві професійні вокалістки і фольклористки Евгенія і Світлана. З самого дитинства співали в дитячому фольклорному колективі “Яворина”, пізніше продовжили навчання в фольклорному ансамблі “Кралиця”.

Основу репертуару гурту складають пісні записані у фольклорних експедиціях, але з авторським аранжуванням. "Qamo Грядеши" - сучасний етно-колектив, який на якісному рівні відроджує українські традиції з їхніх автентичних джерел.

А також... майстер-клас з народних танців та запальне українське disco!

Рекомендований етнічний дрес-код.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Sh.Ocean 28 вересня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска